E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSkandala iş dünyasından tepki---

Skandala iş dünyasından tepki

Skandala iş dünyasından tepki
29 Mart 2014 - 05:51 borsagundem.com

Dışişleri Bakanlığı'ndaki gizli Suriye toplantısının sızdırılmasına iş dünyasından sert tepki geldi

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, “Bu hainler kimlerdir? Ülkesinin sırlarını satmanın ahlaksız bedeli nedir? Bu devlet düşmanlarının ve vatan hainlerinin bir an önce yakalanarak hesap vermeleri sağlanmalıdır” dedi. Çağlar, vatanın kutsal olduğunu vatan olmadan hiçbir şeyin anlamlı olamayacağını vurguladığı açıklamada şunları söyledi:  “Ulusal güvenliğimizi tehdit eden her türlü alçakça davranışı, ses kayıtlarını yapanları, dinlemeleri, sızdıranları ve yayınlayanları lanetliyoruz.”
İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Çamur Ali Kopuz da, görüşmelerin, ortam dinlemesi yapılarak internete düşmesini, “Ahlaksızlık, vicdansızlık ve vatan hainliği” olarak niteledi. Kopuz, “Bu konuşmayı dinleyen ve internete aktaran bir ülke ise o ülke Türkiye’nin düşmanıdır” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • abdurrezzak29 Mart 2014 12:16

    bunların youtube yada twitter yasaklarıyla veya kınamalarla çözüleceğine inamıyorum (bende kınıyorum)güvenlik açığının giderilmesiyle çözüleceğine inanıyorum