E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSİDEMİR'e kayyum atandı---

SİDEMİR'e kayyum atandı

SİDEMİR'e kayyum atandı
13 Kasım 2015 - 07:01 borsagundem.com

4 aydır ücretlerini alamadıkları için eylem yapan çalışanların olduğu SİDEMİR'e kayyum atandı

Sivas Demir Çelik İşletmeleri'nde (SİDEMİR) çalışan ve yaklaşık 4 aydır ücretlerini alamadıkları gerekçesiyle 2 gündür eylem yapan işçiler, çalıştıkları şirkete kayyum atanması nedeniyle eylemlerine ara verdi.
Kent meydanında toplanan yaklaşık 200 kişilik işçi grubu adına açıklama yapan Çelik-İş Sendikası Sivas Şube Başkanı Mustafa Erturhan, 'Yapmış olduğumuz haklı mücadelenin sonucunda kamuoyuna yeterince sesimizi duyurduk. Ve çalışan arkadaşlarımızın sorununu çözmek için önümüzdeki hafta mahkeme heyetinin atamış olduğu kayyum heyetiyle  bir 
araya geleceğiz. İnşallah kayyum heyetinden bir netice alırız ve bu arkadaşlarımız rahatlar, evlerinin geçimini sağlayacak bir ücretle işlerini tekrar kazanırlar' dedi. Başlattıkları mücadelenin iyi bir sonuç getirmesini temenni eden Erturhan, 'Salı günü kayyum heyeti ve 
iş veren ile bir araya gelerek onlarla konuşacağız taleplerimizi ileteceğiz, inşallah bu arkadaşlarımız için hayırlı bir netice çıkar. Evlerimize mutlu döneceğimize inanıyoruz.' dedi.  Polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı basın açıklamasının ardından işçiler olaysız şekilde dağıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yimpas14 Kasım 2015 00:09

    Bir dursun uyar kadar olamadiniz. ne buyuk adammis bu dursun uyar bir dokunan cikmadi

  • Hotel Manager13 Kasım 2015 19:00

    Kervansaray a bir an önce kayyum atanmalı. Şirketin işletim mantığı yatırımcı aleyhine. Sadece yönetenler şirketten dolaylı fayda sağlıyor.