E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSevil Gedik'e Şişli Belediyesi'nde önemli görev---

Sevil Gedik'e Şişli Belediyesi'nde önemli görev

Sevil Gedik'e Şişli Belediyesi'nde önemli görev
08 Eylül 2017 - 14:33 borsagundem.com

Şişli Belediyesi, basın danışmanlığına siyasi iletişimde ve iş dünyasında deneyimli bir isim olan Sevil Gedik’i getirdi

Şişli Belediyesi'nde 1.5 yıldır Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Departmanı sorumlusu olarak görev yapan Sevil Gedik, Şişli Belediyesi Basın Danışmanı oldu.

Sevil Gedik kimdir?

Marmara Üniversitesi Fransızca Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunu olan Gedik 20 yıldan fazla bir süredir iletişim dünyasının içinde pek çok konumda görev aldı. Çalışma hayatına araştırma sektöründe adım atan ve siyasi kamuoyu araştırmalarında çalıştıktan sonra medyaya adım atan Sevil Gedik, 10 yıldan fazla bir süre Akşam Yayın Grubu’nda editörlükten yayın yönetmenliğine kadar pek çok pozisyonda görev aldı.Ardından Vatan Dergi Grubu’nda Tekborsa dergisinin yazı işleri müdürlüğü yaptıktan sonra masanın diğer tarafına geçerek iletişim danışmanı olarak çalışmaya başladı. 10 yıldır iletişim danışmanlığı yapan Sevil Gedik, hem kendi kurduğu şirketinde hem de özel iletişim ajanslarında Türkiye’nin en büyük şirketlerine basın danışmanlığı yaptı.Yerel seçim çalışmalarında da iletişim danışmanlığı yapan Gedik, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasında görev aldı. Son 1.5 yıldır Şişli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Departmanı sorumlusu olarak görev yapan Gedik, Ağustos ayında belediye başkanı Hayri İnönü tarafından basın danışmanı olarak atandı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)