E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSeval Türkeş'ten Mansur Yavaş'a büyük destek---

Seval Türkeş'ten Mansur Yavaş'a büyük destek

Seval Türkeş'ten Mansur Yavaş'a büyük destek
27 Mart 2019 - 17:31 borsagundem.com

MHP'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş: Mansur Yavaş'ın seçilmesi halinde ülkemiz, demokrasimiz ve Ankara için hayırlı hizmetler vereceğine inanıyorum

CHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Mansur Yavaş ve eşi Nursen Yavaş, MHP'nin kurucusu ve ilk genel başkanı Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş'i evinde ziyaret etti.

Mansur Yavaş'ın hayatı boyunca milliyetçi görüşünden ödün vermemiş bir siyasetçi olduğunu söyleyen Seval Türkeş, Yavaş'ın Beypazarı Belediye Başkanlığı görevini başarılı şekilde yürüttüğünü ifade etti. 

Türkeş, "Bu uzun görev süresince şahsıyla ilgili hiçbir olumsuzluk gündeme gelmemiş, görevini layıkıyla ve dürüst bir şekilde yerine getirmiştir" dedi.

Yavaş'a başarılar dileyen Türkeş, "Mansur Yavaş, Ankara'nın sorunlarını çok iyi bilen ve bu sorunların çözümü için önemli projeler hazırlamış bir siyasetçidir. Sayın Mansur Yavaş'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi halinde ülkemiz, demokrasimiz ve Ankara için hayırlı hizmetler vereceğine inanıyor ve kendisine başarılar diliyorum"  diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİR27 Mart 2019 20:50

    BAŞBUĞ Türkeş'in emaneti MHP'dir, Lideri de bölücülerin, hainlerin korkulu rüyası Sn. Devlet Bahçeli'dir, ötesi zırvadır!.. Ülkücüyüm diyen herkes Milliyetçi Hareket Partisi'nde birleşir, kenetlenir, yanlışa geçit vermez. Cumhur İttifakı'nı desteklemek vatana sevdadır!..

  • Cengiz Kafkas27 Mart 2019 20:05

    Sn.Türkeş'in Yavaş hakkındaki güzel sözleri çok önemlidir.MHP.nin Türkeş'in partisi olmaktan çıktığını da söylemekte yarar vardır.Çünkü,ülkücülerin bu MHP gibi alicengiz oyunları gütmesi hiç bir zaman düşünülemezdi.

  • Rrcai27 Mart 2019 18:05

    Türkeş darbeci bir general olarak toplumda çok saygı görüyor. 15 temmuzcu darbeci generaller de bu kadar sevilecek mi acaba?