E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSermaye Piyasalarının önemli ismi Serdar Eser, Verusaturk GSYO’dan ayrıldı---

Sermaye Piyasalarının önemli ismi Serdar Eser, Verusaturk GSYO’dan ayrıldı

Sermaye Piyasalarının önemli ismi Serdar Eser, Verusaturk GSYO’dan ayrıldı
01 Nisan 2020 - 10:07 borsagundem.com

Bir şirketi marka haline getirmenin ustası, halka arzların savunucusu Serdar Eser, Genel Müdürlüğünü yaptığı ve 2015 yılından bu yana görev aldığı Verusaturk GSYO ile yollarını ayırdı.

BORSAGUNDEM.COM

Sermaye piyasalarında marka yaratmaktan, sermayenin tabana yayılmasının hızlandırılarak halka açılmaların özendirilmesi konusunda önemli çalışmalara öncü olarak yön veren Serdar Eser, yeni projelere yelken açtı.

Sermaye Piyasalarının uzman, sektörün tecrübeli ve önemli ismi Eser, 2015 yılında hisselerin işlem görmeye başlama seansında ‘gong’unu çaldığı Verusaturk GSYO’daki Genel Müdürlük görevinden ayrıldı. 5 yıl boyunca liderliğini yaptığı, söz konusu süreçte girişim sermayesi alanında ilklere imza attığı şirketle ilişiğini 31 Mart 2020 tarihi itibarıyla kesen Eser, bu kapsamda yazılım firmalarını sermaye piyasalarına kazandırmada öncü olduklarını söyledi.

2013’TEN BU YANA KOTEDER’DE TECRÜBESİNİ AKTARIYOR

Türk ekonomisinin önemli aktörleri arasında yer alan, ülke kalkınmasında itici gücün özel girişime dayalı halka açık anonim ortaklıklar olduğu fikrini savunan ve Borsaya açık 300’ü aşkın firma yöneticisini aynı çatı altında buluşturan KOTEDER’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak 2103’ten bu yana 6 yıl 7 ay süreyle deneyimlerini ve yeteneklerini gönüllü olarak sermaye piyasalarına aktaran, gelişmelere damgasını vuran görüş ve düşüncelerini paylaşan Serdar Eser, çalışma hayatında bundan sonra da yeni projelerde görev almayı düşündüğünü belirtti.

FİNANS ALANINDA USTA İSİM

34 yıl önce diplomasını aldığı Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü’nden Sermaye Piyasalarına uzman olarak adım atan, özel sektörde üst düzey görevlerde bulunan Serdar Eser, yoğun çalışma temposuna, Türkiye’de finans bölümünde yüksek lisans, bankacılık alanında doktora  ve ABD’de sertifika programını da eklemeyi başardı. Serdar Eser,  bir şirketin yükselişinde verilen mücadeleyi, yaşanan büyük heyecanı, engelleri ve geçilen yolları Türkiye’de en iyi bilen isimlerden biri olarak da tanınıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)