E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSektöründe en büyük 2. şirket---

Sektöründe en büyük 2. şirket

Sektöründe en büyük 2. şirket
22 Aralık 2013 - 08:32 borsagundem.com

TAV İnşaat’ın 709.7 milyon dolar ciroyla bu alanda dünyanın en büyük ikinci şirketi oldu

Ortadoğu ve Körfez Bölgesi’nde üstlendiği havalimanı projeleriyle öne çıkan TAV İnşaat’ın 709.7 milyon dolar ciroyla bu alanda dünyanın en büyük ikinci şirketi olduğu, şirketin bugüne kadar üstlendiği projelerin toplam sözleşme bedelinin de 16 milyar doları aştığı bildirildi. Açıklamaya göre, sektör yayınlarından Engineering News Record (ENR) üstlendikleri projelere göre 2012’de her sektörde dünyanın en büyük inşaat şirketlerini açıkladı ve bu kapsamda TAV İnşaat “ulaştırma” sektöründe 33. sırada yer alırken havalimanı inşaatında Bechtel’in ardından ikinci en büyük şirket oldu.
TAV Grup CEO’su Sani Şener, TAV İnşaat’ın günümüzde havalimanı tasarımı, yapımı ve finansma gibi alanlarda uzmanlaştığını ve hızla büyüyerek sektörün lider markaları arasına girdiğini belirteterek, bugün gelinen noktada KörfezBölgesi’nde önemli bir başarı ivmesi yakaladıklarını kaydetti. Milliyet

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)