E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSeçim öncesi tehlikeli provokasyon---

Seçim öncesi tehlikeli provokasyon

Seçim öncesi tehlikeli provokasyon
02 Şubat 2014 - 17:47 borsagundem.com

Van'ın Çaldıran İlçesi'nde Hüda- Par seçim bürosuna, Elazığ'da ise BDP il binasının bulunduğu apartmanın dış kapısına molotof atıldı

Kimliği belirsiz kişilerce Hüda- Par seçim bürosuna atılan 2 molotofkokteyli binada yangına neden oldu. Çaldıran Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Kısa sürede söndürülen yangında seçim bürosunda bulanan eşya kullanılmaz hale geldi.
Polis olay yerinde delil toplayıp saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.
BDP ELAZIĞ İL BİNASININ KAPISINA DA ATILDI
BDP Elazığ İl binasının bulunduğu apartmanın dış kapısına molotof kokteyli atıldı. İl Başkanı Turan Çelik, provaksonlara gelmeyeceklerini söyledi.
BDP’nin Hozat Garajı Sabuncu Apartmanı 1’nci katında bulunan il binasının dış kapısına, yoldan geçen siyah renkli bir otomobilden, molotof kokteyli atılması üzerine, İl Başkanı Turan Çelik ve bazı partililer, basın açıklaması yaptı. Molotof kokteylinin doğal gaz vanasının dibine düştüğünü ancak, zarar vermediği belirtildi. BDP İl Başkanı Turan Çelik, emniyet güçlerinin bölgede 24 saat görev yaptığını, parti binasını gören Mobese kamerası bulunduğunu ifade ederek, şöyle dedi:
Bu olayın derhal açığa çıkarılmasını bekliyoruz. Emniyet yetkilerinin bize verdiği bilgiye göre saldırgan yakalanmış, akli dengesi yerinde olmayan biri olduğu görülmüş, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştır. Bu tip olaylar bize yabancı değildir. Birçok yerde olduğu gibi delilerin, partimize saldırması ilk değildir. Buradan tüm ruh sağlığı ve hastalıkları baş hekimlerini uyarıyorum; Lütfen hastalarınıza sahip çıkın. Demokrasinin güçlenmesi ve yerleşmesi için mücadeleye devam edeceğiz. Hiçbir güç ve olay bizi yolumuzdan alıkoyamaz. Bu konuyu İçişleri Bakanlığı ve TBMM’ye taşıyacağımızı, bu işin takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz."
Basın açıklamasının ardından, ’Kürdistan, faşizme mezar olacak’ diye slogan atan BDP’li grup dağıldı. Milliyet.com.tr

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • akpli03 Şubat 2014 00:21

    bizlerde akpnin arkasındaydık ama bizlere verdiği sözlerlen yaptığı işler arasında çok büyük farklarvar benim cebimdeki parayı erittikten sonra karşıma BABAM çıksa tanımam o çoğunluğu seçimlerde göreceksiniz takke düşecek KEL görünecek.ben burada hep gerçekleri yazdım ama limse umursamadı bundan sonra iş olduğuna varır ben yıllardır hep sağ partilere oylarımı attım amam şimdi bu ülkede hiç iktidara gelmemiş CHP tisini destekleyeceğim vede destekleteceğim.bu ülkeyi hep SAĞ PARTİLER borca soktu açında internetten öğrenin ülkeyi 1950 lerden beri yönetenlere bir bakın hepside SAĞ partiler diyeceksinki akp hiçmi birşey yapmadı evet yaptıkları görülüyor ama ülkemi APOya peşkeş çekenlere asla taviz vermeyiz bu ülke ŞEHİT KANLARIYLAN ykanmış benim ŞEHİTLERİMİN kanlarıyla pazarlık yapanların bu ülkede yerleri bile yoktur.MHP yede zamanında oy verdim ama en büyük hatası üç başlı hükümet döneminde o hükümetten ayrılacaktı eğer ayrılsaydı şimdi akp başa bile gelemezdi ama neoldu ülkemizin içindeki insanlar hep bir yenilik aradı yeni bir isim olsun dedi ve şimdide akp yi desteklediğimiz için çok pişman olduk zaten akp oralara bizlerin verdiği olylarlan gelmedimi şimdi sıra ya kendi partyimizi destekleyeceğiz yada kılıçtaroğlunun dediği gibi bu ülkede tüm yolsuzlukların üzerine bende dahil olmak üzere gidelim başbakan neden millet vekilliklerini düşürtmüyor kılıçtaroğlu hepğ bereaber düşürelim eğer suçumuz varsada hesabınıda verelim ülke temizlensin ama başbakan ne yapıyor hırsızların yaptığı işlkeri kapatmak için üstlerini örtbas etmeye çalışıyor sizler milleti neden hep ENAYİ yerine koymaya çalışıyorsunuz neyse bu işin ucu SANDIKTA bitecektir.

  • :)02 Şubat 2014 19:58

    Hüda par ne yav, bırakın bu işleri bir hayal uğruna yazık etmeyin hayatınızı.. Hüdapar hep gülerim bunlara :)