E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSeçim bitti sağlık ocağı gitti---

Seçim bitti sağlık ocağı gitti

Seçim bitti sağlık ocağı gitti
04 Nisan 2014 - 04:12 borsagundem.com

İzmir Bornova'da seçimden 10 gün önce açılan sağlık ocağı, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından kapandı

İzmir'in Bornova İlçesi'ndeki Altındağ semtindeki Merkez Mahallesi’nde binaların hemen tamamının ruhsatsız olması, uzun yıllar bu bölgeye sağlık ocağı yapılmasına engel oldu. Seçim çalışmasına gelen Ak Parti’lilere de sorun aktarıldı. Bunun üzerine AK Parti’liler sorunu Halk Sağlığı Müdürlüğü yetkililerine duyurdu. Bölgedeki ender ruhsatlı binalardan birine, yaklaşık 50 bin TL’lik masraf yapılarak Toplum Sağlığı Merkezi ek binası, seçimlerden 10 gün önce hizmete açıldı.

Ancak yerel seçimlerin tamamlanmasıyla 31 Mart Pazartesi gününden itibaren, merkez tamamen kapandı. Nöbetçi hemşireler de gelmemeye başladı. Seçimlerde mahalle muhtarlığı kaybeden Filiz Karatekin Erdoğan “Sağlık merkezini açmak için çalmadık kapı bırakmadık. Sonunda, siyasilerin de desteğiyle bu açıldı. Kurdele kestik, büyük sevinç yaşadık. Sonra doktorlar sık gelmedi ama hemşireler sabah gelip öğle saatinde gitti. Kendilerine gidenlere de tedavi uygulanmadı zaten. Seçimin hemen ardından da ne gelen oldu, ne arayıp soran. Açılış sürecinde bana sürekli telefon eden kurum yetkilileri de aradığımda cevap vermediler. Biz bir an önce bu durumun düzeltilmesini bekliyoruz” dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)