E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSavcı Öz bombayı patlattı---

Savcı Öz bombayı patlattı

Savcı Öz bombayı patlattı
08 Ocak 2014 - 18:51 borsagundem.com

​Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına atanan İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Zekeriya Öz yaptığı yazılı açıklama ile iddialara yanıt verdi

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına atanan İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Zekeriya Öz, tehdit edildiğini belirterek, "Bursa'da bir otelde görüştüğüm bu kişiler Sayın Başbakanın bana çok kızgın olduğunu, hakkımda ağır laflar ettiğini, bir mektup yazarak kendisinden özür dilemem gerektiğini, hükümete yönelik soruşturmaların derhal durdurulmasını, aksi takdirde zarar göreceğimi ve bunun sonuçlarının benim için ağır olacağını, emniyete neden gittiğimi, bunun herkesi çok kızdırdığını söylediler" dedi.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına atanan İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Zekeriya Öz, hakkındaki iddialar yazılı bir açıklama yaparak yanıt verdi. "Hakkımdaki iddialara cevap" başlığı ile yapılan açıklamada Zekeriya Öz, yanıtlarını 10 madde halinde sıraladı. Zekeriya Öz'ün 10 maddelik açıklaması şöyle:

İSPATLANIRSA İSTİFA EDERİM
1- Önce Sayın Başbakan tarafından basın mensuplarına açıklanan sonrasında da bazı gazeteler tarafından yayınlandığı üzere bugüne kadar 22 kez yurt dışına çıktığım hususu kesinlikle gerçek dışıdır. Bu konudaki gerçek bilgiler, hakkımda 2802 sayılı Kanun gereğince soruşturma yapma yetkisine sahip HSYK tarafından ortaya çıkarılacaktır. Eğer iddia edildiği gibi bu güne kadar 22 kez yurtdışına çıktığım ispatlanırsa mesleğimden aynı gün istifa edeceğimi ilan ediyorum. İddiaların asılsız çıkması halinde aynı erdemli davranışı bana bu tür suçlamaları yapanlardan da bekliyorum.

2- Bir kişinin yurtdışına giriş çıkış kayıtları devletin resmi kurumlarında muhafaza edilen ve ancak bir soruşturma sırasında sorgulanabilecek kayıtlardır. Hakkımda herhangi bir adli ya da idari soruşturma bulunmayan dönemde usulsüz ve yetkisiz olarak yurtdışına giriş çıkış kayıtlarımın sorgulandığı ve bunun neticesinde kişisel veri niteliğindeki bu bilgilerin (üstelik kesinlikle yanlış olarak) Sayın Başbakana iletildiği ve Sayın Başbakan tarafından da basın mensuplarına açıklandığı gazete haberleriyle ortaya çıkmıştır. TCK'nın 134, 136, 137 ve 257. maddeleri kapsamında suç teşkil eden bu eylemlerden dolayı gerek yetkisiz olarak sorgulama yapan kamu görevlileri gerek bunları yetkisiz olarak açıklayanlar hakkında yasal yollara başvuracağım.

3- Devletin resmi kayıtlarında bulunan bu bilgilerin bile kamuoyuna abartılarak ve yanlış şekilde açıklanması sadece görevimi hukuka uygun olarak yapma gayreti içinde olduğum için tarafıma yöneltilen husumetin boyutunu gözler önüne sermektedir.

ALİ AĞAOĞLU ÖDEMEDİ
4- 16-22 Ekim tarihleri arasında Dubai'de tatil yaptığım ve bunun 77 bin 500 TL bedelini Ali Ağaoğlu isimli işadamına ödettiğim hususu da gerçek dışıdır;

a- HSYK tarafından yapılacak soruşturmada yurt dışı giriş çıkış kayıtlarım sorgulandığında da anlaşılacağı üzere ailem ve bir meslektaşım ile birlikte Dubai'deki otele giriş tarihim 17 Ekim 2013, çıkış tarihim ise 20 Ekim 2013’tür. Bu yurtdışı seyahati kendisi ile 5 yıldır tanıştığım ve samimi dostum olan Halil İbrahim Demirhan tarafından organize edilmiştir. Halil İbrahim Demirhan, uzun yıllar Dubai'de yaşayan ve bu ülkede tanındığım ve sevildiğini bildiğim bir işadamıdır. Bu güne kadar kendisinin benden adli konulara ilişkin herhangi bir talebi olmamıştır. Konunun iddia edildiği gibi yolsuzluk operasyonu olarak bilinen soruşturmanın şüphelilerinden Ali Ağaoğlu ile bir ilgisi bulunmamaktadır. Gerek seyahat öncesi gerekse sonrasında kendisiyle herhangi bir görüşmem olmamıştır.
b- Dubai'de karşılanmamız ve şehirde dolaştırılmamız Halil İbrahim Beyin kardeşi İdris Demirhan tarafından yapılmıştır.
c- Uçak biletleri tarafımdan nakit para ile bir seyahat acentasından alınmış, geziye daha sonradan katılmaya karar veren çocuğumun uçak bileti ise kendisine ait kredi kartı ile alınmıştır.
d- Gezinin tüm masrafları tarafımdan ve geziye benimle birlikte katılan meslektaşım tarafımdan ödenmiştir.
e- İddia edildiği gibi otelde oda servisi olarak yediğimiz herhangi bir yemek bulunmamaktadır. Oteldeki ücretlere sabah kahvaltısı dahil olup bunun dışında kaldığımız 3 gün boyunca otelde sadece bir öğün yemek yenilmiştir.
f- Otel ücreti basına abartılı olarak yansıtıldığı şekilde değildir. Gezinin maliyeti uçak biletleri dışında ailemle birlikte şahsım için 4 bin 250 dolar, meslektaşım ve ailesi için 3 bin 500 dolardır. Bunlara ilişkin bilgi ve belgeler yapılan inceleme sırasında ibraz edilecektir.
h- Gazete haberlerinde verilen fatura vb. belgeler gerçek dışı olup ne şekilde temin edildiği soruşturma sonucunda ortaya çıkacaktır. Henüz yurtdışına çıkmadığım ve yurda döndükten sonra otelde kalmam fiilen imkansız olduğuna göre bu belgeler gerçeğe aykırıdır ve şahsımı yıpratmak için sonradan temin edilmişlerdir. Kanunla kendilerine verilmiş görevleri yapmaları gereken kurumlar ve bunların yöneticilerinin işlerini bırakarak bizzat bu tür belgeleri temin ile uğraşmaları ve bazı medya organlarına servis etmeleri de dikkat çekicidir.

BAŞBAKAN 2 KİŞİ GÖNDERDİ
5- Hakkımdaki bu iddialar Sayın Başbakan tarafından açıklanmadan önce Yüksek Yargı kökenli olan, daha önceden tanıştığım ve saygı duyduğum 2 kişi bizzat Sayın Başbakan tarafından bana gönderilmiştir. Bursa'da bir otelde görüştüğüm bu kişiler Sayın Başbakanın bana çok kızgın olduğunu, hakkımda ağır laflar ettiğini, bir mektup yazarak kendisinden özür dilemem gerektiğini, hükümete yönelik soruşturmaların derhal durdurulmasını, aksi takdirde zarar göreceğimi ve bunun sonuçlarının benim için ağır olacağını, emniyete neden gittiğimi, bunun herkesi çok kızdırdığını söylediler.

BAŞIMA GELEBİLECEK EN KÖTÜ ŞEYİN ÖLÜM OLDUĞUNU SÖYLEDİM
Tehdit niteliğindeki bu haberi getiren değerli kişilere; Soruşturmanın benim dışımda vicdanları ve kanunlar çerçevesinde görev yapan savcılar tarafından yürütüldüğünü, kaldı ki kuvvetli deliller bulunduğunu, emniyet müdürlüğünü yeni atanan personelin şüphelilere sorulmak için hazırlanan soruları değiştirdiği yolunda bir ihbar yapılması üzerine gittiğimi ve sorulacak soruları kapalı zarf içinde mühürlü olarak teslim aldığımı, başıma gelebilecek en kötü şeyin ölüm olduğunu, görevim nedeniyle ölmem halinde de görev şehidi olacağım için bunun benim için şeref olacağını ifade ettim. Bu cevabımdan sonra çok zarar göreceğim tarafıma söylendi. Daha sonra kamuoyunda 2. yolsuzluk operasyonu olarak isimlendirilen dosyada ilgili savcılarla görüşerek bu soruşturmaya müdahale etmem gerektiğini, işin farklı boyutlara kaydırılmasını, bu konuda yardımcı olmam gerektiği söylendi. Ben de, o soruşturmadan bilgimin olmadığını,  soruşturmanın TMK 10. Maddesi ile yetkili Başsavcı Vekilliği tarafından yürütüldüğünü belirttim. Bu görüşmeden bir gün sonra Sayın Başbakan tarafından şahsıma yönelik gerçek olmayan iddialar dile getirildi. Bazı basın yayın organları da bundan sonra şahsıma yönelik yıpratma kampanyasına başladı ve halen bu saldırılar devam etmektedir. Bu konuda gönderdiğim tekzipler de yayımlanmamaktadır.

6- Bu görüşmeden sonra tarafıma tahsis edilen koruma aracı, önceden hiçbir tebligat yapılmaksızın, bilgi verilmeksizin ve gerekçe de gösterilmeksizin 6 Ocak 2014 tarihinde alınmıştır. Yürüttüğüm Ergenekon soruşturmasında aldığım sayısız tehditler nedeniyle tarafıma tahsis edilen koruma aracının alınmasından sonra şahsımın ve ailemin başına gelebilecek her türlü olayın sorumlusu bu usulsüz işlemi yapanlardır.

7- Hakkımdaki asılsız haberleri yayınlama konusunda öncülük yapan bazı gazetelerin sahiplerinin kamuoyunda 2. yolsuzluk operasyonu olarak isimlendirilen soruşturma kapsamında tüm malvarlıklarına mahkeme kararıyla tedbir konulmuş olması aslında bütün yapılanların nedenini ortaya koymaktadır.

8- Tüm bunların yaşandığı günlerde çıkan asılsız basın haberlerine dayanılarak hakkımda başlatılan inceleme daha sonuçlanmadan aynı gün tayinimin çıkarılması üzerimdeki baskının artacağını göstermektedir.

9- Ümraniye’de bir gecekonduda yakalanan el bombalan üzerine başlayan Ergenekon soruşturması nedeniyle bugüne kadar şahsımın ve tüm ailemin maruz kaldığı tehditlere bugün yenilerinin eklenmesini ve bunun Ergenekon Terör Örgütünün ve faaliyetlerinin büyük oranda deşifre edilmesinin sağladığı huzur ortamında varlığını her geçen gün güçlendirerek sürdüren kesimlerden gelmesini aziz milletime havale ediyorum.

HATIRALARIMI YAZMAYA BAŞLADIM
10- Bu yaşananlardan sonra Ergenekon soruşturmasını yürüttüğüm sırada gerek doğrudan gerekse dolaylı olarak şahsıma iletilen ancak yerine getirmediğim için husumet beslenen hukuka aykırı taleplerle ilgili hatıralarımı yazmaya başladığımı belirtirim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da haksızlıklar karşısında yılmayacağımı, hukuka uygun olarak haksızlık, hukuksuzluk ve yolsuzlukların üzerine korkmadan gideceğimin herkes tarafından bilinmesini istiyorum. Kamuoyuna saygılarımla arz ederim."

ODADA POLİS KRİZİ
Öte yandan yazılı açıklama öncesi Öz'ün kabulü ile yaklaşık 20 gazeteci Başsavcı Vekili Öz’ün makamına geçti. Basın mensupları ile sohbete başlayan Öz’ün bu sırada telefonu çaldı. Öz telefondaki kişiye, "şu anda  buradalar mı" diye sorduğu ve telefonu kapattı.

Öz, daha sonra, “Odadaki sivil polisler kim?” diye sordu. Kimseden ses çıkmaması üzerine Öz bir daha, “Polisler ellerini kaldırsın” dedi. Bunun üzerine, odadaki üç kişi elini kaldırdı. Bunun üzerine Öz, “Niye giriyorsunuz? Eskiden sadece gazeteciler gelirdi, şimdi polisler de geliyor.  Giriyorsanız niye polis olduğunuzu söylemiyorsunuz?” dedi. Polislerden biri, "Şişli Güvenlik Büro'dan geliyoruz. Biz basın açıklaması olacak diye geldik” şeklinde konuştu.

BASIN AÇIKLAMASINI TAKİP EDECEKLERDİ
Odadan ayrılan 3 polisin adliyede basın açıklamalarını takip etmekle görevli olduğu anlaşıldı.

GÖREVİM GEÇİCİ
Atamasına ilişkin kendisine sorular yöneltilen Başsavcı Vekili Öz, atama tebligatının kendisine ulaştığını bildirerek, "Bakırköy’deki adliyede yarın göreve başlayacağım" dedi.

Bir gazetecinin, "Odanızı yarın mı toplayacaksınız?" sorusu üzerine Öz, “Eşyalarımı toplamaya gerek duymuyorum. Geçici bir atama olduğunu düşünüyorum. Geri geleceğim“ ifadelerini kullandı

Hakkındaki iddialara ilişkin yapacağı yazılı açıklamayı hazırladığını belirten Öz, “Bugün de bazı iddialar var. Henüz açıklamamı bitiremedim ama hazırlıyorum. Son şeklini verip size bildireceğim. Bazıları hakkında suç duyurusunda bulunacağım” dedi.

Basın mensuplarının, “Bu kadar hızlı bir atama bekliyor muydunuz?” şeklindeki sorusu üzerine Öz, "Ben daha hızlı bir atama bekliyordum. 1 Ocak itibarıyla atanacağımı düşünmüştüm. Önce yıpratma hareketi yaptılar, sonra zıplatma hareketi yaptılar" ifadelerini kullandı.

"TEHDİTLE FATURA ALDIKLARINI DUYDUK"
Haber yapanlar ve bu bilgileri sızdıranlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirten Öz, “Tehditle seyahat firmasından fatura aldıklarını duyduk. Bu işi kimlerin organize ettiğini çok iyi biliyorum. Ben ayın 21’inde göreve başladım. Gazetedeki belgeye göre safariye gitmişim” diye konuştu.

Adalet Bakanın kendisi hakkında soruşturmaya izin vereceğini ancak Turan Çolakkadı ve Selami Altınok ile ilgili soruşturmaya izin vermeyeceği yönündeki açıklamanın hatırlatılması üzerine Öz, “Vermesin. Doğrular ortaya çıkar” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (43)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • m.k09 Ocak 2014 08:09

    Ya ölmeye tabi lafta ne meraklı insanlar var. Hakkı hakkın yanında olmalı. Hırsızlık ve yolsuzlukla suçlanan insanların yanında değil.

  • hakkı 09 Ocak 2014 00:51

    ölümüne TC Başabakanı yanındayız..

  • Vatandas08 Ocak 2014 23:49

    Ulkenin cikarlari Herseyin ustunde gelir,Bunu bazi man kafalar anlamiyor veya anlamak istemiyor

  • Vatandas08 Ocak 2014 23:47

    Savci nin guvendigi yer veya yerler olmasa,Bir Basban,a bu sekilde hitab edemez,Bu normal deyil.

  • Yine Birinci 08 Ocak 2014 23:36

    Allem etsenizde kallem etsesiz de yine AKP mart seçimlerinde %50 oy oranıyla birinci olacaktır..

  • vasfiye08 Ocak 2014 23:06

    herkes biliyorki basbakan yine yalan soyluyor..

  • zxt08 Ocak 2014 22:48

    Adamların amacı bu adamı bu davadan almaktı ,allem ettiler kallem ettiler yaptılar gerisi teferruat...Türkiye ye rezaleti yaşatıyorlar,Allahta size yaşatsın.

  • hacı08 Ocak 2014 22:02

    duyan da hızlı treni biz üretecez sanır, kardeşim yapan yine alman, abd, İsrail..Erdoğan ahmakları kandırabilir ancak. hey gidi günler hey, halktan birileri gelsin, muhafazakar olsun demiştik. meğer adam memleketi yeme, başına da diktatör olma, herkesi dalkavuk, kul, köle yapma derdindeymiş

  • şakir 08 Ocak 2014 22:01

    psikolojik harekata tam gaz gidiyor milli irade bu gazı alır

  • kılıç08 Ocak 2014 21:24

    SAVCI BEY, SAVCI MAAŞIYLA DUBAİYE GEZMEYE GİDİLMEZ SENDE BİR KOKULAR VAR ,YAKINDA O KOKULAR ÇOKAR

  • tablo08 Ocak 2014 21:04

    adam diyorki hazineden geçinen ihale alan devlet bankalarından kredi alan medya gazete sahipleri ve bunların hazineden milletin vergisiyle maaş alan adamları beni bitirmeye çalışıyor keşke bağımsız yargı olsa da herşey ak mı kara mı belli olsa ama bir tarafta akp bir tarafta cemaat bir tarafta başka güçler devletin yargısını çökerttiler belge mi lazım en kralının sahtesi anında hazır kimi içeri atacaksan savcısı hakimi mehkemesi polisi hazır milletin güveni sıfırlandı adamı parası ilişkileri gücü olanların devleti oldu artık türkiye milletin değil, eşit rekabet herkese adalet kalktı bu devleti bu hale getirenler önce kendilerini sorgulasın ama bizdeki şark kafası hep kurnazıdır zeka ile kurnazlığı hiç ayırt edemedik

  • soru08 Ocak 2014 20:50

    savcı yakında eski görevime geri döneceğimin türkçesi ya yakında erdoğan gidecek ya biz ya onlar mecburen anlaşacağız demek mi istiyor

  • kim doğru söylüyor08 Ocak 2014 20:46

    dış mihraklar türk evladının hızlı trene binmesini istemiyor diyen mi? bu savcı mı? yoksa hiçbiri mi ?

  • nihat kahraman08 Ocak 2014 20:45

    Milletimizin başbakanımıza güveni tamdır, savcı bey sana nal toplamak düşer!

  • nihat kahraman08 Ocak 2014 20:43

    istanbullu lawrens yakında foyan meydana çıkacak!

  • özgur08 Ocak 2014 20:39

    17 aralık ta neden apar topar emniyet gittiği belli olmuş ağa oğlu bizim tatil işi öter möter diye...........

  • cengo08 Ocak 2014 20:34

    ağaoğlu emir almasa bir savcı hakkında öyle bir açıklama yapacak kadar kafayı yemiş olamazdı birileri ona bu yazıyı yayınla demiş o da yayınlamış

  • cevval08 Ocak 2014 20:18

    Erdoğan ne yapsan boş, anlaşıldı ne olduğun

  • cevval08 Ocak 2014 20:17

    heyt be bıyığa bak, kardaşım benim, yiğit adam. yalancıların suratlarından belli zaten, gezide faiz lobisi dedi yalan çıktı, camide içki içtiler dedi yalan çıktı, bankasya 2 milyar dolar kazanmış operasyon öncesi dolar almış dedi yalan çıktı bence bu da yalan, savcı doğru söylüyor ama bu balık hafızalı kafası az çalışan millet koyun gibi seyrediyor

  • ali08 Ocak 2014 20:13

    ya savcı niye yolsuzluğun üzerine gidiyorsun niye sende pastadan pay almaya uğraşmadın bu ülkede dürüslüğün para etmedini öğrenemedinmi bak şimdi dersiz başına dert aldın olsun allah ğörüyor her şeyi kalbimiz seninle

  • ercü08 Ocak 2014 20:12

    yorum yapanlar savcıyı tanımadan yorum yapmayın çine günleri çok karanlık.

  • faik08 Ocak 2014 20:09

    zekeriya beyin çine günleri yetkililerce araştırılmalı.çok iyi sonuçlar çakacaktır.

  • baturayersin08 Ocak 2014 20:01

    KİMSE MERAK ETMESİN SU AKARYOLUNU BULUR BU ÜLKEDE NE PARTİLER NE İNSANLAR GELDİ GEÇTİ TARİH HERKESİ YAZIYOR AMA İİ AMA KÖTÜ ÖNEMLİ OLAN İİ SÖYLÜYORLARMI

  • black08 Ocak 2014 19:58

    bomba patlatmış anca kendi karnını patladır bu adam hükümeti biz seçtik sizleri denetlesin diye sen bizlerin işçisisin kimide seçersek o dur yöneticin haddini bilecen adammm

  • Borsacı08 Ocak 2014 19:57

    Ava giderlen avlanmış. Sen kim devleti çökertmek kim.

  • hüsnü08 Ocak 2014 19:54

    önce adamın sıvatına bakacaksınız

  • dobra08 Ocak 2014 19:46

    bu nasıl iştir yaaaa bir göreve gelen kendini bir halt zannediyor hemen oysa halkın işçilerisiniz bu nasıl bir demokrasi nasıl cumhuriyettt adamlar kendilerini kral ilan etmiş resmen

  • ali 08 Ocak 2014 19:45

    sonuna kadar sizinleyiz sayın savcım bizim ülkemizde hırsızlık yapan yolsuzluk yapan hep hükümet tarafından sahip cıkılmıştır bakın elektirik faturalarında hırsızın caldığı elektiriği kim ödüyor tabiki dürüst vatandaş

  • ass08 Ocak 2014 19:36

    bazı böyle hasta ruhlu yorumlar yapanların nasıl cahil insanlar topluluğu oldunu hayretle okuyorum savcı burada görevini yapmaya calışmış zorlamı yolsuzluk yaptırmış bu insanlara yolsuzluk yapıp örtbas etmeye calışanları sorgulamayın siz cahil topluluğu

  • mehmet08 Ocak 2014 19:32

    faturalarda tarih İngilizce değil Türkçe yazılmış, faturalar sahte. kaldı ki farzedelim fatura doğru bu adam rüşvetçi olsun, bu tayibin ekibinin hırsız olduğunu değiştirmez ki. al birini vur ötekine olur. ama siz ahlaksızlığı sevdiğiniz için yine ses çıkartmazsınız riyakarlar, para gelsin de herşeyinizi satarsınız değil mi para için :)

  • yuuf atik08 Ocak 2014 19:31

    avcı camura yatıyor dubaiyi açıklamadıgı sürece inandırıcı olmaz

  • hacı08 Ocak 2014 19:25

    eğer biraz insalık onuru, biraz Allaha inancınız varsa bu adam gibi dik durursunuz, hırsızlığı inkar etmeyenler suçu istediklerine atsınlar Allah o oyunu bozacaktır, seni desteklediğim günlere lanet olsun erdoğan, deniz fenerciymişsin

  • mehmet08 Ocak 2014 19:25

    delikanlıysan istifa et siyasete gir sütü bulandırmışsın artık bu sütü bu millet içmez çünkü mide bulandırır

  • Vatandas08 Ocak 2014 19:24

    Bunlar Kanser Hucresi gibi Devletin Tum birimlerini sarmislar

  • yusuf atik08 Ocak 2014 19:24

    3 fatura herseyi cozucekken 3 sayfa açıklama niye

  • mehmet08 Ocak 2014 19:22

    türkiyede diktatör arayanların tek adresi meşru hale gelmiştir türkiyenin dikatörü hsyk dır anayasayı ayaklar altına alarak suç işleyen 13 kişilik diktatör tarafından türkiye ekonmisine siyasetine ordusuna milli iradeye diz çöktürmek istemiştir gelelim diger diktatöre rojava katliamında bile takipsizlik veren yarg ı kürtlere karşı diktatörlügünü gösterip adeta kürtlere diz çöktürmüş bu durumlar anlaşılr gibi degildir hadi hayırlısı

  • hacı08 Ocak 2014 19:21

    erdoğan çıksın ağlasın yine yalanlar söylesin

  • hacı08 Ocak 2014 19:20

    geçmiş deneyimlerime göre tayyip Erdoğan yalan söylüyor,hırsızlık olaylarını örtbas etmek istiyor. bu onun kaçıncı yalanı

  • mehmet08 Ocak 2014 19:19

    bir gün önce hiç kimseyle husumetin yok açıklaması yapan savcının bugün kalkıp nasıl bir pişkinlikle başbakanın tehdit ettigini söylemesi bir savcının iki farklı açıklama yapması çok düşündürücü inanılır gibi degil peki kim dogru söylüyor ali agoglumu zeki öz mü tayyip erdoganmı bence öz olmalı niyemi iki farklı açıklama yaptıgı için

  • ortaboy yatırımcı08 Ocak 2014 19:16

    gördünüz mü sayın savcı hizmet ettikleriniz sizi ne hale getirdi 1 haftada !!

  • krmal08 Ocak 2014 19:11

    hayatin yalan zekiiiii

  • suat tosun08 Ocak 2014 19:07

    sayin savcim sonuna kadar arkanzdayiz sizler oldukca bu ulkenin sirti yere gelmez.

  • OYNAK ÜLKEM.08 Ocak 2014 19:05

    Haklı olan savcı kesinliklen başbakanda olsa özür d,lemez eğer özür dileyecek birisi varsa oda BAŞBAKAN,DIR sen önce kendi HALKINDAN özürdile buülkenin MİLLETİNİ TAKSİM de kırıp geçirdin orada ölen insanların veballeri senin üzerine düşecektir.