E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSasa'nın planladığı yeni entegre tesisi ÇED raporu görüşe açıldı---

Sasa'nın planladığı yeni entegre tesisi ÇED raporu görüşe açıldı

Sasa'nın planladığı yeni entegre tesisi ÇED raporu görüşe açıldı
20 Ağustos 2019 - 08:23 borsagundem.com

Sasa tarafından yapılması planlanan Petrokimya Entegre Üretim Tesisi ve Liman Projesi için halkın görüşü alınacak

Sasa'nın yeni Petrokimya Entegre Üretim Tesisi ve liman Projesi ÇED raporu görüşe açıldı. 

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"ADANA ili YUMURTALIK ilçesi sınırları içerisinde SASA POLYESTER SANAYİ A.Ş. tarafından yapılması planlanan PETROKİMYA ENTEGRE ÜRETİM TESİSİ VE LİMAN projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın
görüşüne açılmıştır.Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 19/09/2019 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya ADANA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın
Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve ADANA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)