E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSasa yapay zekayı sanayide kullanacak ---

Sasa yapay zekayı sanayide kullanacak

Sasa yapay zekayı sanayide kullanacak
05 Nisan 2024 - 11:14 borsagundem.com

Sasa, Berlin'de bulunan ZEKI ile protokol imzalayarak yapay zeka ve dijitalleşme alanında iş birliği yapacak. Yapay zekanın sanayi odaklı uygulamalarından yararlanacak.

BORSAGUNDEM.COM

Sasa (#SASA), yapay zeka ve dijitalleşme konusunda önemli bir adım atarak, Berlin'deki "Zentrum für erlebbare Künstliche Intelligenz und Digitalisierung" (ZEKI - Deneyimlenebilir Yapay Zeka ve Dijitalleşme Araştırma Merkezi) ile iş birliği protokolü imzaladı. Protokol, şirketin ZEKI Araştırma Merkezi'ne üyeliği için yapılan başvuruyu kapsıyor.

Protokol, ZEKI başkanı Prof.Dr.Şahin Albayrak ve Sasa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu'nun imzalarıyla hayata geçirildi.

Gerçekleştirilen iş birliği, Sasa'ya, ZEKI bünyesinde gerçekleştirilen yapay zeka araştırmalarının sanayi odaklı uygulamalarından yararlanma fırsatı sunuyor.

Söz konusu gelişme, Sasa'nın dijital dönüşüm ve inovasyon alanındaki faaliyetlerine önemli bir katkı sağlayacak ve şirketin yapay zeka alanında uygulamalar geliştirmesine olanak tanıyacak. Ortaklık aynı zamanda, sanayi sektöründe yapay zeka kullanımının artırılmasına ve sektörel yeniliklerin teşvik edilmesine destek olması bekleniyor.

Yeo Teknoloji, Enerjisa Üretim toplam 8,4 milyon dolarlık 2 sözleşme imzaladı

 

Çuhadaroğlu Metal, Gedik Yatırım ve MLP Sağlık geri alım yaptı

 

Yatırımcı ilgisinin arttığı hisseler (05.04.2024)

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 41,28
En Yüksek: 41,90
En Düşük: 40,96
Değişim -1,05 %
FK: 5,22
PD / DD: 1,44
İşlem Hacmi 1.787.592.759
Toplam Adet: 43.177.022
Ağırlıklı Ort.: 41,42
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)