E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSarıgül tarih verdi---

Sarıgül tarih verdi

Sarıgül tarih verdi
08 Aralık 2013 - 14:43 borsagundem.com

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül Zeytinburnu’nda halka seslendi

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül konuşmasında şunları söyledi:

“BU DALGAYI KİMSE DURDURAMAZ”

Bu dalga dipten gelen bir dalgadır. Bu dalgayı kimse durduramaz. Hoşgörüden uzlaşmadan ayrılmadan birbirimize bağlı olacağız. Bu meydandan şu sözü veriyorum. Bir tek hedefimiz var. Tek arzumuz İstanbul halkının mutluluğu olacak. İstanbul’da yeni bir heyecana imza atmanın zamanı geldi.

Bu mücadelemizde heyecanlı ve coşkulu olacağız aynı zamanda serinkanlı ve ağırbaşlı olacağız. Tasada kaderde kıvançta beraber olacağız. Harika bir takım olacağız. Güçlü, cesur olacağız. İstanbul’da kutuplaşmayı gerginliği kini nefreti sona erdireceğiz.

İnşallah bütün İstanbul’un yüzde 100’ünü kucaklayacağız. Tarih hepimizi göreve çağırıyor. Şimdi İstanbul için yola çıkma zamanı. Burada konuşan ses Mustafa Sarıgül’ün sesi değil. Bu ses Zeytinburnu’ndan enerji alan ses İsmet İnönü’lerin, Bülent Ecevit’lerin Mustafa Kemal Atatürk’lerin sesi…

PERŞEMBE SAAT 13:00’DA

1987’de Zeytinburnu’ndan milletvekili olmayı Allahım bana nasip etti.  Perşembe günü saat tam 13’te Allah izin verirse CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayıyım… İstanbul’da sadece bize oy verenlere değil, bize oy vermeyecek AK Partili kardeşlerimi de kucaklamaya geliyorum.
 
“KORKMAYA BAŞLADILAR”


Bakıyorum Trakya’ya gidiyorlar İstanbul2u konuşuyorlar. Anadolu’ya gidiyorlar İstanbul’u konuşuyorlar. Neden biliyor musunuz? Çünkü korkmaya başladılar. Kadınlarımıza, analarımıza sesleniyorum. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el, sorulmadık hatır bırakmayınız. Bizlerin beşiklerini salladınız, İstanbul’u da sallamaya hazır mısınız?

“BANA MUHTAR SARIGÜL DERLER”

Bana ‘muhtar Sarıgül’ dediler. Muhtarlarım benim başımın tacıdır. İstanbul’u muhtarlarımızla beraber yöneteceğiz. İstanbul’un başkanı Allah izin verirse ben olacağım. Ama benim başkanlarım muhtarlarım olacak. İstanbul belediyesinde çalışan kardeşlerime sesleniyorum. Hiçbir çalışanın düşüncesinden dolayı aşıyla işiyle oynamayı Allah bana nasip etmesin. Bana gelen hiçbir insanıma ‘hangi partidensin, hangi düşüncedensin, hangi ırktansın’ diye sormam, ‘sana nasıl yardım edebilirim’ diye sorarım.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sürümcede09 Aralık 2013 01:05

    yılan hikayesine döndü açıklasa ne açıklamasa ne adayım diyor ne aday değilim gibi yapıyor ama açıklamıyor ya adaydır ya değil bu kadar basit

  • T.C.09 Aralık 2013 00:00

    bazı yorumcular CHP nin türkhalkını küstürdüğünü yazıyor.AKP değil küstürmek türk halkını yok sayıyor.bunu unutmamalarını öneririm

  • ada08 Aralık 2013 23:58

    adaylığın batsın senin.akp nin ekmeğine yağ sürmekten başka bir şey bilmezmisin.CHP yönetiminin yerinde olsam bu şahsı CHP nin kapısından içeri sokmam.

  • yılmaz ceyhan08 Aralık 2013 22:14

    Sarıgül geldiğinde istanbulda çok şey değişir.. İlk Dönemde Büyükşehire çag atlatır sonrası ise ?..

  • ms08 Aralık 2013 20:43

    adaylığını açıklayınca sanki başkan oldu

  • fos çıkacaklar bunlar08 Aralık 2013 18:18

    alttaki arkadaş doğru söylemiş,3 dönemde istanbulda çok şey değişti şehir dünyanın sayılı şehirlerinden oldu,hayalle kim renkli güllere oy verir?

  • feristah08 Aralık 2013 18:12

    CHP türk halkini kendine küstürdü sarigül degil feristah abla gelse havasini alir halkin bos laflara karni tok.