E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞamil Tayyar yine ağır konuştu---

Şamil Tayyar yine ağır konuştu

Şamil Tayyar yine ağır konuştu
14 Ağustos 2015 - 07:17 borsagundem.com

AK Partili Şamil Tayyar, Başbakan Davutoğlu'nun koalisyon kurmak için masaya oturduğu CHP'yi kötülemeye başladı

AK Parti  Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar  Twitter hesabından CHP'li vekillere ağır sözler sarfetti. 

Koalisyon görüşmelerinin olumsuz sonuçlanmasının ardından  AK Parti milletvekili Şamil Tayyar'dan ilginç bir tepki geldi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki koalisyon çalışmaları çerçevesindeki görüşmeden bir sonuç çıkmadı. Davutoğlu'nun açıklamalarından sonra AK Parti Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar Twitter hesabından CHP'li vekillere ağır sözler sarfetti.

"CHP, MHP, paralel, HDP,  PKK, sol örgütler,  Doğan Grubu, Istanbul dükalığı,İran,  Suriye, İsrail ve yancıları karardan rahatsız. Allah korumuş" diye yazan Şamil Tayyar devamında ise "Vekil görünümlü bazı CHP'liler Başbakanımıza havlamaya başlamış! Hoşttt..." diye yazarak hakaretlerde bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emekli14 Ağustos 2015 22:30

    şamil nerde senin pos bıyıklı savcın zamanında metiyeler düzüyordun hakkında bakalım sizinde kacınız kacacak görecegiz

  • alper tunga14 Ağustos 2015 17:45

    REZA ZARRAF kimin adamı kendi adına çalışan bir işadamımı yoksa İRAN için çalışan birimiydi bunlarla iş tutan muhalefet partilerimiydi yoksa sizlermiydiniz SAYIN ŞAMİL BEY bir cevabınız varmıdır bunlara verebileceğiniz yoksa aktroleremi bırakıyorsunuz çevap verme işini

  • alper tunga14 Ağustos 2015 17:36

    başkalarını israil ile işbirliği yapıyor diye eleştirirsiniz ama israil filistini bombalarken uçak yakıtlarını veren sizin iktidarınız oraya taşıyan gemiler sizden halada başkalarını suçlamak niye YALANMI ŞAMİL BEY

  • alper tunga14 Ağustos 2015 17:33

    kendi bütün yazdıklarını onun bunun üstüne attığın bütün suçlamarı süçladığın kesimlerle biri hariç(doğan grubu) 12 yıllık iktidarınızda hepsiyle kolkola değilmiydiniz umarım sizler hafıza kaybı falan yaşamıyorsunuz çünkü hiçte inandırıcılığın yok yalakalığı bırakıp gerçeklere bakmanın tam zamanı erken seçimde halkın yine sizi terçih edeceğinimi sanıyorsunuz uyumaya devam edin bakalım ne zaman uyanacaksınız dahada oy kaybına uğrayacaksınız tabii seçimlerde dalavere çevrilmezse

  • İZMİRLİ14 Ağustos 2015 14:48

    AŞAĞİDA İSYANKAR RUMUZLU YAZAN ARKADAŞ AĞZİNA YÜREĞİNE SAĞLİK VALLAHİ ÇOK GÜZEL AÇIKLAMIŞSIN... HELAL OLSUN...

  • cemil14 Ağustos 2015 14:38

    Oha yani.

  • ersan14 Ağustos 2015 14:36

    Bu adam partiye zarar veriyor,,derhal atılmalı.

  • burdur aslanı,14 Ağustos 2015 14:31

    sana hoşt.

  • Ali14 Ağustos 2015 14:06

    Şamil git işine. Menfaatçi

  • Ağır14 Ağustos 2015 11:23

    Şamil Tayyar AKP'nin ağır toplarından,ağır konuşur tabi.

  • rözer14 Ağustos 2015 11:16

    AKP/CHP kolisyonunu MHP'nin istemesi,böylece ilerde oylarını artırma anlamına geliyor olmalı.

  • cN14 Ağustos 2015 11:14

    kaçan savcı için dediklerini izliyor herkes

  • Aslan Şamil 14 Ağustos 2015 10:42

    Aslan Şamil bundan sonra chp ye koalisyon masası değil koalisyon taburesi bile nasip olmayacak inşallah.Yok şunu isterim yok bunu isterim ne ya sanki chp nin milletvekili sayısı akpartinin iki katı da istemediği şey kalmadı.chp biraz olgun olun milletvekili sayısına göre bir şeyler talep edin Akpartinin yarısı kadar milletvekili var neredeyse dünyaları isteyecek.böyle şey olur mu be.Bu koalisyonu bir patronlar kulübü tüsiad bir de MHP istiyordu hevesleri kursaklarında kaldı.Tüsiad istiyordu eğer ekonominin dümenine chp geçerse merkez bankasındaki parayı cebellezi yapacaklardı.Mhp ise işi gücü Akparti dumura uğrasın iyice gerilesin istiyordu.çünkü kendisi dsp eyle koalisyon kurdu bir sonraki seçimde meclis dışı kalmıştı.Aynısının Akpartiye de olmasını umuyordu.Ama istediğine kavuşamadı.mhp Akaprti hiç bir surette meclis dışı kalmaz belki milletvekili sayısı azalır ama senin düşündüğün gibi olmaz.

  • Musa14 Ağustos 2015 09:43

    Çukur

  • maraz14 Ağustos 2015 09:37

    köpekler sadık olur.kendisine besleyene asla ihanet etmezler.yalancılar yalakalar çıkarcı olur.çıkarları nerde onlar orada olur.işte fark burada.

  • isyankar14 Ağustos 2015 08:43

    seni millet vekili yapanın ben.böyle bir seviyesizlik ve kendini paddişah sananlar neden hep ayni parti çatısı altında toplananlarda çıkıyo anlamış değilim.memleket memleket diye tutturanlar şimdi kendi menfaatleri için ülkeyi kaosa sokanlar bunun hesabını ileride mutlaka verecektir....

  • Asıl14 Ağustos 2015 08:31

    Milletin vekilinin düzeyi bu başka söze gerek yok