E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSaldırıya uğrayan başkan yaşamını yitirdi---

Saldırıya uğrayan başkan yaşamını yitirdi

Saldırıya uğrayan başkan yaşamını yitirdi
23 Temmuz 2013 - 09:59 borsagundem.com

Bir polis memurunun silahlı saldırısına maruz kalarak ağır yaralanan belediye başkanı 20 günlük yaşam savaşını kaybetti

İtalya'nın kuzeydeki Cardono al Campo beldesinin belediye başkanı Laura Prati, 2 Temmuz'da uğradığı silahlı saldırıdan sonra bugüne kadar verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.
Ülkenin kuzeyindeki Varese vilayetine bağlı 14 bin nüfüslu Cardano Al Campo'da, 2 Temmuz günü görevinden uzaklaştırılan bir polis memurunun silahlı saldırısına uğrayarak ağır şekilde yaralanan belediye başkanı 49 yaşındaki Laura Prati, 20 gün sonunda yaşamını yitirdi.
Başkan Prati'nin durumunun olayın ilk anından bu yana ciddi olduğu, son iki günde daha da ağırlaştığı ve bu sabah öldüğü açıklandı. Prati'nin yaşam mücadelesini kaybetmesinin ardından vasiyeti doğrultusunda ailesi, organlarının bağışlanmasına karar verdi.
İtalya Başbakan Enrico Letta bir taziye mesajı yayımladı ve Prati'nin vefatından duyduğu üzüntüyü ve ailesine olan yakınlığını belirtti.
Roma Belediye Başkanı Ignazio Marino da Laura Prati'nin kurallara saygılı olmanın bedelini ödediğini söyledi.
Yıllardır politikanın içinde olduğu ifade edilen evli ve 2 çocuk annesi Laura Prati, merkez soldaki Demokrat Parti'den (PD) 2012 yılındaki yerel seçimlerde Cardono al Campo Belediye Başkanlığı'nı kazanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)