E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSaldırıların ardından ABD'de 5 günlük yas ilan edildi---

Saldırıların ardından ABD'de 5 günlük yas ilan edildi

Saldırıların ardından ABD'de 5 günlük yas ilan edildi
04 Ağustos 2019 - 21:34 borsagundem.com

ABD’nin 3 ayrı bölgesinde gerçekleşen saldırılar sonrası ülkede 5 günlük yas ilan edildi

ABD Başkanı Donald Trump, Teksas, Ohio ve Chicago’da gerçekleşen silahlı saldırılarının mağdurlarını anmak ve saygı için ülkede 5 gün sürecek milli yas ilan etti.

Trump'ın yayınladığı genelgede, Amerika Birleşik Devletleri bayrağının başta Beyaz Saray olmak üzere tüm kamu binaları, askeri birliklerde, deniz istasyonlarında, Federal Hükümet'in tüm birimleri, Birleşik Devletlerin Elçilik ve Dış Temsilciliklerinde, Konsolosluk ofislerinde ve yurtdışındaki diğer tesislerde aynı kademede 8 Ağustos 2019 gün batımına kadar yarıya indirileceği açıklandı.

Akşam saatlerinde Chicago’da gerçekleşen saldırıda 14 kişi yaralanırken, sabah saatlerinde Ohio eyaletinin Dayton kentinde bir barın yakınında düzenlenen silahlı saldırıda 9 kişi hayatını kaybetmişti. Dün ise Teksas eyaletinin El Paso kentinde bir alışveriş merkezinde yapılan silahlı saldırıda 19 kişi hayatını kaybetmişti. 

ABD'de AVM katliamı: Çok sayıda ölü var

ABD’de ikinci silahlı saldırı: Çok sayıda kişi vuruldu

ABD'de 3. silahlı saldırı haberi: Bu kez Chicago

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yusuf kurtuldu06 Ağustos 2019 02:53

    Savas oyunlari yasaklansin .gencler ozeniyor beyinlwri yikaniyor

  • mzd04 Ağustos 2019 22:42

    kötü zamanlar yaşıyoruz-dünya liderlerinin birleşip artık saçmalamayı bırakıp insanlık için düzgün işler yapma zamanı-umarım geç kalınmamıştır

  • fatih istanbul04 Ağustos 2019 22:12

     afganistanda ırakta  filistinde suriyede libyada  döktükleri  masumların  kanı   AMERİKA  ve Katil  israili  boğacaktır  inşallah  masumlara yapılan bu tür saldırıları şiddetle  kınıyorum  dilerim  amerikan  yöneticileri  böyle olaylardan ders  çıkarır  ve katil israilin güdümünden çıkar