E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD’de ikinci silahlı saldırı: Çok sayıda kişi vuruldu---

ABD’de ikinci silahlı saldırı: Çok sayıda kişi vuruldu

ABD’de ikinci silahlı saldırı: Çok sayıda kişi vuruldu
04 Ağustos 2019 - 10:24 borsagundem.com

ABD'nin Ohio eyaletine bağlı Dayton kentinde bir barın yakınında düzenlenen silahlı saldırıda 9 kişinin öldüğü bildirildi.

Dayton Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, kentin Oregon bölgesinde yerel saatle 01.22'de bir barın önünde silahlı saldırı düzenlendi.

Olay yerine yakın bölgedeki polisler, saldırıya müdahale etti ve saldırgan kısa sürede etkisiz hale getirildi.

Saldırgan dışında 9 kişinin öldüğü saldırıda, yaralanan 16 kişi yakınlardaki hastanelere kaldırıldı.

Gazeteci Derek Myers, saldırganın ağır silahlı beyaz bir erkek olduğunu yazdı. 

Polis ve FBI (Federal Soruşturma Bürosu) ekipleri olay yerinde incelemelerini sürdürüyor.

ABD'nin Teksas eyaletinde dün gece El Paso kentindeki bir alışveriş merkezinde düzenlenen silahlı saldırıda 20 kişi yaşamını yitirmiş, 26 kişi yaralanmıştı.

ABD'de AVM katliamı: Çok sayıda ölü var

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nihat04 Ağustos 2019 17:50

    Silah satışını yasaklasa zaten kolay kolay olmaz!  Fakat gelin görün ki göz göre  göre katliama davetiye çıkartılıyor. Yoksa bir muktedir ve Başkan böyle bir şeye asla müsaade etmez.  Neden İngiltere de olmuyor?  Her türlü bela Amerika da.

  • Nihat04 Ağustos 2019 17:28

     Bu manyağın kendi başına karar verip yaptığı bir eylem olduğunu kesinlikle zan etmiyorum.  Yani her türlü tahrik ve provakasyonu  dolayısıyla insanların tepkilerini istedikleri gibi yönlendirmeyi beceren  bir üst  yapılanma Amerika da zaten 250 yıldır mevcut!  Kabul etmeliyiz ki şeytani bir zekaya sahipler!  hatta hiç farkı yok. Bakın Hırant Dink  suikastinin ardından  neler neler çıktı!  Ama  ortada sadece  3-4 kişilik ahmak ve psikopat takımı kaldı.  Benzer yapılanmanın çok daha gelişmiş ve Amerika da kök salmış olanı İngiliz derin haydutlarıdır.  Moon tarikatı da bunlardan bir basamaktır.   Türkiye de dış güçler terimi ile  alay etmek ahmaklığın ve düşmanını görmezden gelmenin  alçakça bir yoludur.   Bazı muhalif tiplerin davranış usullerinden bunu gayet net anlıyoruz  ki bunların ipleri daima başkalarının elinde.  

  • Ryu ken 04 Ağustos 2019 15:10

    Amerika özgürlükler fırsatlar ülkesi diyolar da tayfunu,kasırgası, silahlı psikopatı, seri katili, polis şiddeti eksik olmuyor..

  • A.yilmaz04 Ağustos 2019 12:51

    Abd istedigi bu silah serbest birakib cunku nufusu fazla bu sekikde halki bir birene kirdiyor birde yapmis okdugu zulum kendine donuyor etme bulma dunyasi alma mazkunun ahini cikar aheste

  • hayat04 Ağustos 2019 14:50

    Haklısınız, ama bu ahlaksızlar dünyada tonlarca kan döktüler ve hala da milletleri kışkırtmaya devam ediyorlar. Bu başına gelenler dünyada yaptıklarının yanında topluiğne ucu gibidir...

  • AD04 Ağustos 2019 11:27

    BU TERÖR DESTEKÇİSİ ABD YE DESTEK VERENDE ABD KADAR KALLEŞTİR.SURİYEDE TERÖRİSTLERLE İŞ BİRLİĞİ YAPARAK ÇIKAR SAĞLAMA PEŞİNDE KOŞUYOR.AMA EMİNİMKİ BUNLAR KARŞILIKSIZ KALMAYACAK.HAK ETTİĞİ CEZAYI ELBET BULACAK

  • Türkoğlutürk 04 Ağustos 2019 10:50

    Silah serbestisi in sonu

  • KILIÇ04 Ağustos 2019 10:42

    ABD ÇÖKÜŞÜN EŞİGİNDEN GEÇİYOR DÜNYAYA HAYDUTLUK VE KORKU SALAN ABD MUTLAKA DÜNYADAN İZOLE OLMALI.AKSİ HALDE DÜNYA KARIŞICAK BU KARGAŞADAN ABD FAYDA SAGLAYACAK.

  • Dermanım Ol04 Ağustos 2019 10:30

    ABD ancak iç savaştan geberebilir...