E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSahtekar Bakan'a 4 yıl hapis---

Sahtekar Bakan'a 4 yıl hapis

Sahtekar Bakan'a 4 yıl hapis
31 Aralık 2013 - 02:11 borsagundem.com

Sahte plaka ve kaskosuz araç kullanırken yakalanan Yunanistan'ın eski Ulaştırma ve Kültür Bakanı Liapis 4 yıl hapse mahkum edildi

Yunanistan’da sahte plakalı ve kaskosuz araç kullanırken yakalanan eski Ulaştırma (2004-2007) ve Kültür (2007-2009) Bakanı Mihalis Liapis (62) 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı.



Yorgo Kırbaki'nin Hürriyet'teki haberine göre mahkeme, Liapis’in tecilli 4 yıl hapsine ve 3 bin Euro para cezasına çarptırılmasını, ayrıca lüks cipine de el konmasını kararlaştırdı. Liapis, günlüğüne 50 dolar ödemek suretiyle hapis cezasını para cezasına çevirebilecek.

Duruşmaya gelmedi

Geçen 17 Aralık’ta sahte plakalı araç kullanırken yakalandığında suçunu itiraf eden ancak savcılık tarafından serbest bırakıldığında Noel tatili için Uzakdoğu’ya gittiğinden kamuoyunun öfkesine hedef olan Liapis, duruşmaya katılmadı. Başbakan Andonis Samaras, eski bakanı yakalayan polisleri tebrik etmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cevval31 Aralık 2013 13:19

    şu yunanlılar kadar onur yok türk milletinde. yunan örtbas etmeden sahtekarlığın üstüne gidiyor, bizimkiler birbirini aklıyor memleketi soyuyor