E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSaç ekimi turizmi patladı---

Saç ekimi turizmi patladı

Saç ekimi turizmi patladı
28 Temmuz 2013 - 19:18 borsagundem.com

Türkiye’deki tekniğe dünyadan büyük ilgi… Mega Hair Trans Saç Ekim Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Gülten Ünveren mucize ameliyatı anlatıyor

Santimetrekareye 80 kök bırakarak ve kanamasız bir şekilde saç ekimi yapan Mega Hair Trans Saç Ekim Merkezi, başta Orta Doğu olmak üzere dünyanın her yerinden büyük talep alıyor. İmplanter tekniğiyle saç ekimi yaptıklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Ünveren, dünyada saç ekiminin en iyi Türkiye’de yapıldığını söyledi.
Mega Hair Trans Yönetim Kurulu Başkanı Gülten Ünveren Türkiye’de saç ekiminin önemli bir süreçten geçtiğini belirtirken teknik gelişmelerle birlikte başta Orta Doğu olmak üzere Türkiye’ye dışarıdan ilginin son dönemde arttığını kaydetti. “Bizdeki uygulama ile santimetrekareye 80 kök bırakabiliyoruz. Kanama olmuyor. Santimetrekaredeki kök sayısını daha yüksek tutabildiğimiz için sıklık oranını artırdığımızdan dolayı fue saç ekimine implanter ekleyerek daha kaliteli bir saç ekim hizmeti vermiş oluyoruz” diyen Ünveren, “Son zamanlarda, sakal ekimi, bıyık ekimi, kirpik ekimi gibi ekimler bile söz konusu olmaya başladı. Hep aynı teknikle yapılıyor. İmplanter tekniğiyle yapılıyor. 1 milimetrenin altında iğne uçlarıyla yapılmakta” yorumunu yaptı. En iyi saç ekiminin Türkiye’de yapıldığını belirten Ünveren sözlerini şöyle tamamladı: “ Son dönemde Arap ülkelerinden saç ekimi konusunda Türkiye’ye önemli bir talep bulunuyor. PRP yöntemiyle saçı uzamayanların saçı uzuyor. Saç ekiminin maliyeti de 5 bin lirayı bulmakta. Türkiye’de uygulamanın teknik açıdan gelişimi de ilgi odağı olmamıza neden oldu”
SAÇ EKİMİNE GELEN HASTA ALIŞVERİŞ DE YAPIYOR
Son bir yıl içerisinde saç ekimi için Türkiye’ye gelen hasta sayısında büyük bir artış yaşandığını anlatan Mega Hair Trans Yönetim Kurulu Başkanı Gülten Ünveren, gelen hastaların alışveriş yaparak bol miktarda para harcadıklarını ifade ederek şunları söyledi: “Türkiye, saç ekimi konusunda Avrupalı hastaların tartışmasız favorisi konumunda. Avrupa’nın dışında Suudi Arabistan, Irak, Dubai ve Katar’ın yanı sıra Güney Kore’den de Türkiye’ye hasta gelmeye başladı. Saç ekimi için Türkiye’ye gelen bu insanlar bol miktarda alışveriş yapıyorlar.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Karakutu13 Kasım 2021 18:49

    Evet çoook başarılı bir ekimci!!!. Ekimlerinde değil sahtekarlık ta. Bir tane bile başarılı ekimileri yok. Ama müşteri gibi yorum yapmakta çoook başarılı bir bayan Gülten hanım.

  • Erdoğan 08 Ekim 2021 10:27

    Bu merkezin en güzel yaptığı iş müşteri gibi kendilerine olumlu yorum yapmaları.Bende 4000 kök ekim yaptırdım bir sene sonra çıkan saç sayısı 300 bile yoktu. Maduriyetlerini giderme yerine üstüne üstlük birde ekbücretle hatalarını telafiye kalkmaları ardından beni telefondan engellemeleri de cabası. Adres sahte verdikleri garanti belgesindeki ünvanları eksik. Ekim yaptıkları yerler hergün başka bir hastanenin ya bodrum katı yada köhne bir odası klinikleri falan yok. Uzak durun paranızla rezil olmayın.

  • Hanmammud Yusupov02 Ekim 2016 15:24

    Arkadaşlarımdan biri mega hair trans da saç ektirmişti 2 sene evvel, ben saç ektirmek istediğim zaman bana burayı tavsiye etti, ww.megahairtrans.com adreslerinden iyice araştırdım mantıklı geldi. Görüştüm ve Türkmenistandan saç ektirmek için geldim. Ekim baya bir güzeldi, sonucunuda göreceğiz inşallah, umarım herşey iyi olacak. Tüm ekibe ve özellikle Gülten Ünveren hanımefendiye çok teşekkür ederim ilgileri ve saygıları için.

  • Sedat Şekeroğlu 15 Haziran 2016 17:01

    Gülten hanımı daha önceden yayınlardan tanıyordum. www.megahairtrans.com adresinden de yazılarına deneyimlerine baktım. Kendisi bu konuda iyi eğitim almış bir bayan. Yurtdışı dahil bir çok yerde eğitim almış bir kişi. sitelerinde hakkında bütün bilgileri yazıyor oradan okuyabilirsiniz. Onun tecrübesi bana çok güven verdi. Bir anda ani bir kararla (çünkü kaybedecek vaktim yoktu 55 yaşındaydım) kendimi operasyonda buldum. Operasyonda ve sonrasında ağrım sızım olmadı. Gülten hanıma ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunarım. İyiki varsınız.

  • Kader Ceylan08 Ekim 2021 10:31

    Baya başarılısınız Gülten hanım; yani müşteri gibi yorum yapmakta, Ekim'de değil. Rezilsiniz.

  • cimi29 Temmuz 2013 02:16

    ulen hep erkekler mi saç ektiriyor kel bayan yok mu yav

  • Erdoğan08 Ekim 2021 10:28

    En güzel yaptığınız iş işte bu ; müşteri gibi yorum yapmak.

  • Borsacı28 Temmuz 2013 19:28

    Bence yabancılara hitap eden lüks özel sağlık köyleri açmak lazım. Aslında estetik ameliyatı konusunda yatırım yapılabilirse 1 numara olabiliriz. Adamlar hem tatil yapsın hem tedavi olsun gitsin.