E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSabiha Gökçen'de rekor---

Sabiha Gökçen'de rekor

Sabiha Gökçen'de rekor
25 Haziran 2014 - 06:08 borsagundem.com

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda dün 80 bin 817 yolcu giriş-çıkış yaptı. Günlük yolcu sayısında 2014'ün en yüksek rakamına ulaşıldı

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, önceki gün 80 bin 817 yolcunun giriş-çıkış yaptığı havalimanının, elde ettiği yüksek yolcu artış oranlarıyla her yıl Avrupa’nın en hızlı büyüyen havalimanı olduğu kaydedildi.

Bu yılın ilk 5 ayında havalimanının toplam yolcu sayısının, geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 35 artarak 8.6 milyona yükseldiği aktarılan açıklamada, bir önceki rekorun geçen yıl 20 Ekim’de günlük 78 bin 618 yolcu sayısıyla elde edildiği belirtildi. Sabiha Gökçen Havalimanı  işletmecisi İSG CEO’su Gökhan Buğday, yaz tatilinin başlamasıyla havalimanında yoğun yolcu trafiğinin yaşandığını bildirdi.

Yoğunluk sonucu dün 80 bin 817 yolcuya ulaşarak bu yılki ilk rekoru kırdıklarını aktaran Buğday, “İlk diyorum çünkü bizi tercih eden yolcularımızın sayısının daha da artarak yeni rekorlar kıracağımızdan şüphemiz yok. Amacımız, bizi tercih eden yolcularımıza en iyi hizmeti sunmak” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)