E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya missillemeye hazır---

Rusya missillemeye hazır

Rusya missillemeye hazır
13 Mart 2014 - 12:58 borsagundem.com

Rusya, Batı'nın ambargolarına karşı hazırlıklarını sürdürüyor, Tatbikatlara şimdiden başladı

Rusya Ekonomi Bakan Yardımcısı Alexei Likhachev, Batı'nın olası yaptırımlarının sonuçlarını değerlendirmekte olduklarını ve bu ülkelere benzer yaptırımlar uygulamaya hazır oldukladrını söyledi. Likhachev, "Her türlü gelişmeye karyı hazırız, tüm seçenekleri değerlendiriyoru. Ancak Batı ülkelerinin politik yaptırımlar uygulamalarını ve ticari, ekonomik yaptırımıyar uygulamamalarını umuyoruz. Avrupa ile Rusya arasında güçlü ticari ve ekonomik bağlar nedeniyle sert yaptırımlar uygulanmasını muhtemel görmüyoruz. Ancak ABD''nin yaptırım için daha fazla alanı var. Bizim uygulayacağımız yaptırımlar simetrik olacak" diye konuştu.


TATBİKATLAR BAŞLADI

Rusya savunma bakanlığı, 8,500 kadar Rus askerinin Ukrayna sınırı yakınında tatbikata başladığını ve tatbikatta topçu birlikleri ile çoklu roketatarlar kullanıldığını açıkladı. Bakanlığının İnternet sitesinde yer alan açıklamada,  tatbikatın Rusya'nın Güney Askeri Bölge olarak adlandırılan  bölgesinde başladığı belirtildi ancak ne kadar süreceği  konusunda bilgi verilmedi. Tatbikatın, Rus güçlerinin ele geçirdiği Kırım nedeniyle  Moskova ile Kiev arasında süren gerginlik nedeniyle Ukrayna'da kaygı yaratması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)