E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya bir santrali daha ele geçirdi ---

Rusya bir santrali daha ele geçirdi

Rusya bir santrali daha ele geçirdi
26 Şubat 2022 - 12:38 borsagundem.com

Rusya'nın Ukrayna'ya askeri harekat başlattığını açıklamasının üzerinden 3 gün geçti. Başkent Kiev'de çatışma sürerken Rus birliklerinin Kiev yakınındaki bir hidroelektrik santrali ele geçirdiği ifade edildi.

Rusya'nın Ukrayna'ya askeri harekat başlattığını açıklamasının üzerinden 3 gün geçti.

Saldırılar tüm hızıyla sürerken ve Rusya'ya karşı yaptırım paketleri bombardımanı durdurmazken, Poltova ve Mariupol kentlerinin füzelerle vurulduğu bildiriliyor. Odessa ve Kherson kentlerinden de silah sesleri geldiği ifade ediliyor.

Başkent Kiev'de çatışma sürerken Rus birliklerinin Kiev yakınındaki bir hidroelektrik santrali ele geçirdiği ifade edildi.

Melitopol'un Rusya tarafından ele geçirilirken konuya ilişkin Rusya Savunma Bakanlığı "Rus askerleri Melitopol'da denetimi aldı" ifadelerini kullandı.

RUSYA'NIN SALDIRILARINDA 198 ÖLÜ, 35 YARALI
Kiev Belediye Başkanı'nın açıklamasında 35 kişinin yaralandığı, 2'sinin çocuk olduğu ifade edildi.

Ukrayna'dan yapılan açıklamada Rusya'nın saldırılarında 198 kişi hayatını kaybettiği belirtildi. Saldırıda ölenlerden 3'ünün çocuk olduğu ifade edildi.

"UKRAYNA ASKERİ İLK SALDIRIYI PÜSKÜRTTÜ"

Rus askerleri Lviv çevresine ilerlediği ifade edilirken, Lviv Belediye Başkanı "Ukrayna askeri ilk saldırıyı püskürttü" açıklamasında bulundu.
(Habertürk)

Rusya'dan 2 ülkeye daha tehdit: ABD'den ilk yanıt

Rusya ambulanslara ateş açtı

Çin'den Rusya'ya yaptırım kararı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • azılı solcu26 Şubat 2022 17:26

    rus ordusu ve putini kutluyorum.santrali gule gule kullansınlar.ele geçirilen santral analarının ak sutu gibi helaldir,ganimettir.kahrolsun naziler,faşistler ve sagcılar.

  • Mucise Reis ;)26 Şubat 2022 14:17

    Allah göstermesin, başımıza bir mevzu gelse ak47-g3 erli milli piyade vb hangi noktadan alabiliriz? milli güvenlik kurulunda ciddi biçimde bu tarz olaylarda neler olacağı palanlanmıştır diye düşünüyorum. Acun ılıcalı roket al, haluk levent helikopter bul iban atalım mermi alalım gibi saçma sapan senaryoları düşünmek dahi istemiyorum ...Allah korusun ülkemizi önce...

  • Fatih26 Şubat 2022 13:15

    Acilen savaşın durması lazım. Büyük bir insanlık dramı yaşanıyor.

  • Kankadoski26 Şubat 2022 13:11

    Bu çapta bir askeri harekatın ve göze alınan herseyin iki günde bitmesini beklemek ve borsada coşmak olsa olsa şişmanların mallarını çakması demektir,bu öyle bir plan ki üzerinde aylarca değil senelerce düşünülmüş ve önlemleride alınmış,kimse kınamaktan başka bir şey yapamaz bm denen kukla kınayamadı bile sebep? Rusya veto etmiş😂 ab yaptırım diyor ee başka bir şey yapamaz gazı yok,bu tarafa bakalım zaten bizim tarafta başka ülkede yok bizde yapamayız buğdaydan tursite gazdan tut herseye oradan alıyoruz,herifler suriyedekileri kovalasa yine 2-3 milyon mültecimiz olacak,abd ne yapıyor oraya buraya asker gönderdim diyor işe yarar mı elbette yaramaz ruslar eski Sscb yi yeniden hayata geçirmek için harekete geçtiler ve durmayacaklar.Yükseliş satış fırsatıdır.