E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRus polisine rüşvet teklif eden Türk’e, ceza!---

Rus polisine rüşvet teklif eden Türk’e, ceza!

Rus polisine rüşvet teklif eden Türk’e, ceza!
01 Aralık 2017 - 10:16 borsagundem.com

Rusya'da polise 180 bin ruble rüşvet teklif eden Türk’e, 1 milyon ruble ceza!

Rusya’da Türk vatandaşlarının ve şirketinin adının karıştığı ilginç bir rüşvet olayı basına yansıdı. Velikiy Novgorod kentinde, ülkede yasa dışı bulundukları ve çalıştıkları tespit edilen Türk vatandaşlarından biri, haklarında işlem yapılmaması için polise rüşvet teklif etti.

Vnnews.ru’nun haberine göre, Novgorod’da polis, yasa dışı ikamet eden ve İçtaş İnşaat ile Dorado şirketlerinde çalışan altı Türk vatandaşını yolda çevirdi.

Daha sonra bu kişilerin amirleri olduğunu söyleyen, “Slav görünümlü”, Stanislav F. isimli bir kişi gelerek, polislere “anlaşabileceklerini” ima etmeye başladı.

Bir süre sonra ise, isminin Ö. D. olduğu belirtilen bir Türk, polislere içinde “evrakların” bulunduğunu söylediği bir zarf verdi. Zarfın içinden 180 bin ruble para çıktı.

Bunun üzerine polisler Ö. D.’yi ve Stanislav F.’yi (fotoğrafta) derhal gözaltına aldı ve haklarında dava açıldı.

“Rüşvet vermeye teşebbüs” suçundan yargılanan Ö. D., mahkemede suçunu kabul etti. Mahkeme, 11 aylık gecikme faizi ile birlikte Türk vatandaşını 1 milyon 100 bin ruble para cezasına çarptırdı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)