E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıRipple (XRP) 2020 öncesi 1 dolara ulaşacak mı?---

Ripple (XRP) 2020 öncesi 1 dolara ulaşacak mı?

Ripple (XRP) 2020 öncesi 1 dolara ulaşacak mı?
25 Mart 2019 - 12:24 borsagundem.com

Ripple’ın geleceğinin ne olacağı konusu, bir önceki yıla göre artmaya devam eden ateşli bir tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Kripto para biriminin “bir menkul kıymet mi değil mi?” tartışmasında ana şüpheli olması ve JPM Coin ile ufukta yaşanacak bir rekabetle birlikte, Ripple’ın halihazırda olduğu gibi çaba göstermeye devam edip etmeyeceğini değerlendirmenin son derece zor olduğunu özellikle belirtmemiz gerekiyor.

Tablodaki tüm belirsizliğe rağmen, Ripple topluluğu muhtemelen Ripple ile çalışacak sağlam bir kullanıcı tabanı sağlayan kripto para birimi endüstrisindeki en büyük topluluklardan biri durumunda. Buna ek olarak, Ripple ekibi şaşırtıcı sayıda ortak sayısını artırmaya devam ederken yeteneklerini de zaman zaman kanıtlamış durumda.

Bu yazıda, Ripple için en son çıkan olumlu ve olumsuz haberleri inceleyip, Ripple’ın % 220 oranında artma ve 2020’den önce 1 ABD Doları’na ulaşma potansiyeline sahip olup olmadığını gözden geçireceğiz.
Aşağıdaki grafik Ripple’ın 1 Dolara ulaşmadan önce ne kadar yol kat etmesi gerektiğini gösteriyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)