E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemResmi açıklama! İşte ölü sayısı---

Resmi açıklama! İşte ölü sayısı

Resmi açıklama! İşte ölü sayısı
15 Ağustos 2013 - 11:57 borsagundem.com

Mısır Sağlık Bakanlığı çarşamba günü yaşanan katliamla ilgili elindeki verileri açıkladı

Bakanlık, olaylarda 464 kişinin hayatını kaybettiğini 2,926 kişinin ise yaralandığını açıkladı. Müslüman Kardeşler'den dün verilen bilgilerde ölü sayısının 500 yaralı sayısının ise 10 bin civarında olduğu belirtilmişti.
SEÇENEĞİMİZ YOKTU
Mısır'da darbenin ardından atanan geçici Başbakan Hazım el Biblavi, dün yüzlerce kişinin ölümüyle sonuçlanan kanlı müdahaleyi savundu, emniyet teşkilatına teşekkür etti.
Televizyonda yayınlanan açıklamalarında El Biblavi, hükümetin Mursi destekçilerinin kamplarına girme kararını savunarak harekete geçmekten başka seçenekleri olmadığını söyledi.
El Biblavi bu kararı almanın "kolay olmadığını" ve hükümetin öncelikle arabuluculuk girişimlerine şans verdiğini söyledi.
El Biblavi, "Olayların kendine saygısı olan herhangi bir devletin kabul edemeyeceği bir noktaya ulaştığını gördük" derken anarşinin yayıldığını, hastanelere ve karakollara saldırılar düzenlendiğini söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)