E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinRahmi Koç'a 'Sorumlu İş İnsanı' ödülü---

Rahmi Koç'a 'Sorumlu İş İnsanı' ödülü

Rahmi Koç'a 'Sorumlu İş İnsanı' ödülü
06 Aralık 2014 - 06:41 borsagundem.com

Forum For Decision Makers’ın (FIRST) “Yaşam Boyu Sorumlu İş İnsanı Ödülü”nün bu yılki sahibi Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç oldu

Uluslararası ilişkiler organizasyonu Forum For Decision Makers’ın (FIRST) “Yaşam Boyu Sorumlu İş İnsanı Ödülü”nün bu yılki sahibi Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç oldu.

Londra’daki Dışişleri Bakanlığı’nda 300’ü aşkın davetlinin katılımıyla  gerçekleşen ödül töreninde konuşan İngiliz Avam Kamarası Lideri William Hauge, FIRST’e hem bu ödül töreni hem de bu ödülün dış politika üzerinde yarattığı  olumlu etki için minnettar olduğunu ifade etti. Rahmi Koç, şunları kaydetti:

“Bu ödülü tevazu ve gururla kabul ediyorum. Tevazu duyuyorum çünkü bu ödül sadece benim değil. Henüz 16 yaşında dedemin yanında iş hayatına başlayan  babam merhum Vehbi Koç ve Koç Topluluğu’nun başarısına katkı sağlayan herkesin. Gerek ülkemizde gerekse küresel ölçekte iş yapış şeklimizin ve itibarımızın  altını çizen, değerlerimizi ve standartlarımızı kucaklayan paydaşlarımızın tümüne  müteşekkirim. Ödülü gururla alıyorum çünkü böyle seçkin ve uluslararası bir  jüri ve organizasyonunun Türkiye’den bir başarı hikayesine bu ödülü layık  görmesinden ötürü sevgili ülkem ve olağanüstü insanları adına gurur duyuyorum.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)