E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin: Küresel politikada hiçbir şey eskisi gibi olmayacak---

Putin: Küresel politikada hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

Putin: Küresel politikada hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
17 Haziran 2022 - 16:32 borsagundem.com

Uluslararası Ekonomi Forumu'nda konuşan Rusya Devlet Başkanı Putin, tek kutuplu dünya düzeninin sona erdiğini belirterek, "Küresel politikada artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi.

Putin, Rus ekonomisini hedef alan yaptırımların Batılı ülkelerin kendi ekonomilerini etkilediğini söyledi. Gıda tedarik sorunun artacağını belirten Rus lider, problemin kaynağının Rusya olmadığını ve Moskova'nın çözüm için üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu açıkladı.

25. St. Petersburg Uluslararası Ekonomi Forumu'nda (SPIEF) açıklamalarda bulunan Rus lider Vladimir Putin, Batı'nın yaptırımlarına tepki göstererek, "Küresel politikada artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi.

Yaptırımların Batı'nın kendisini vurduğunu söyleyen Putin, Avrupa ülkelerinin 400 milyar dolardan fazla zarara uğrayabileceğini belirtti.

Putin, Rus ekonomisi hakkındaki kasvetli beklentilerin gerçekleşmediğini belirterek, “Enflasyonun üstesinden geldik” mesajını verdi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in konuşmalarından satır başları şu şekilde:

"Gıda tedariğinde sorun yaşanacak"

Aç kalan insanların sayısı artacak. Bu sorunlardan bizi suçlamaları yanlış. Rusya hazır. Biz dünyadaki tarım pazarını dengelemek için üzerimize düşeni yapmaya hazırız.

Yaptırımlar Batı'yı vurdu

Sputnik Türkçe'de yer alan habere göre Putin Batı yaptırımlarına şu sözlerle tepki gösterdi: "Avrupalı siyasetçiler kendi ekonomilerine kendi elleriyle ciddi bir darbe vurdu. Avrupa'da ve ABD'de sosyal ve ekonomik sorunların nasıl tırmandığını, malların, gıda ürünlerinin, enerjinin ve akaryakıtın fiyatının nasıl arttığını görüyoruz."

Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

Dünyada yaşanan değişiklikler dönüm noktası niteliğinde, köklü ve geri döndürülemez nitelikte. Çalkantılı değişimlerin yaşandığı dönemde, her şeyin eskisi gibi olacağına inanmak bir hata. Olmayacak.

Tek kutuplu dünya düzeni sona erdi

Tek kutuplu dünya düzeni dönemi, her türlü araçla onu kurtarma çabalarına rağmen sona erdi.

Nazarbayev ile Putin görüştü

 

Şok iddia: Putin'in 3 ayı kaldı

 

Putin Afganistan üzerinden ABD'ye yüklendi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fatih17 Haziran 2022 18:33

    Şu anda dünyada yaşayan en alçak ve acımasız insan bu adam. Böyle kansız katil geçmişte hitler ve stalin vardır. 

  • E.g.17 Haziran 2022 18:10

    KAYBEDİLEN/KAYBEDİLECEK PARA İKİNCİ MESELE OLDU SAYENDE İNSANLIK BİTTİ SOYGUN AÇGÖZLÜLÜK/AÇ AÇIKTA BIRAKMA ÇAĞI BAŞLADI BIR ZAMAN SONRA SENİN ÜLKENE SALDIRACAKLAR ÜLKENİ PARCA PARCA HALKINI AÇ AÇIKTA BIRAKACAKLAR

  • asena17 Haziran 2022 17:53

    kına yak şerefsşz katillllllllllllllllllllllllllll

  • Bunu da buraya yaz 17 Haziran 2022 16:43

    Eli daha kuvvetlenince sonra her yere savaş açacak Rusya