E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPolis kurşunu Dilek Doğan'ı öldürdü---

Polis kurşunu Dilek Doğan'ı öldürdü

Polis kurşunu Dilek Doğan'ı öldürdü
25 Ekim 2015 - 21:37 borsagundem.com

Terör operasyonu sırasında polisin silahından çıkan kurşunla yaralanan Dilek Doğan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Sarıyer'deki terör operasyonu sırasında polisin silahından çıkan kurşunla yaralanan Dilek Doğan, tedavi gördüğü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Akşam saatlerinde öldüğü öğrenilen Dilek Doğan'ın cenazesi, geniş güvenlik önlemleri altında hastaneden alınarak, Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Adli Tıp çevresinde de polis ekiplerinin önlem aldığı görüldü.

Bu arada, 25 yaşındaki genç kızın öldüğünü duyan yakınları hastaneye akın etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mehmet26 Ekim 2015 12:49

    Vuran polisin 1990 lı yıllarda yaptıkları bir soruşturulsaydı, neler neler çıkacaktı!..

  • Yeni turkiye burasi26 Ekim 2015 08:54

    Artık algı oluşturup kızı terör örgütü üyesi olmadı polis paralel yaparlar bu olayda akp suçu yok çünkü onlar yonetmiyorlarmis başbakan deyimi seçim hükümetinin akp ilgisi yokmuş hele icicleri Bakanına sorsan polisin hiç suçu yok kiz suçlu der ağır tahrik var der adalet Bakanı ise gülerek icicleri Bakanı gece gündüz ülkesi içi çalışıyor der

  • as25 Ekim 2015 22:30

    MAKSATLI VE MANALI TAHRİK EDİCİ TARAF HABER BAŞLIĞI

  • Polis25 Ekim 2015 22:06

    Arkadaş sanki Polis bilerek öldürmüş gibi imali bir haber başlığı. ...Polis kursunuyla öldürüldü.....âllah rahmet etsin. ..vurana da üzülürüm vurulanada..ikiside vatan evladı. .