E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinPolat Alemdar yine ölmedi---

Polat Alemdar yine ölmedi

Polat Alemdar yine ölmedi
14 Şubat 2014 - 14:15 borsagundem.com

Kurtlar Vadisi'nde vurularak kevgire dönen Polat Alemdar ölümsüzlüğünü kanıtladı ve vurulup yine yaşadı!

Kurtlar Vadisi Pusu 215. bölüme Cahit'in Polat Alemdar'ı vurduğu son sahne damga vurdu.
Vadi'nin son bölümünde önce Pusat hapishaneye girdi. İçerideki zor şartlara alışmaya çalışan Pusat'ın başı koğuştakilerle belaya girdi.

ABDÜLHEY ARTIK TEMİZ BİR HAYAT İSTİYOR

Abdülhey ile Gaye ise evlenme kararlarını resmiyete döktüler. Yeni bir kimlik çıkartan Abdülhey artık başka bir hayat yaşamak istiyor.

CAHİT POLAT'I VURDU

Cahit'le görüşme vaktinin artık geldiğini düşünen Polat önce Cahit'in yerini tespit etti. Safiye'ye evlenme teklif eden Cahit olumlu bir cevap aldı ve tüm bu olana Polat da şahit oldu. Safiye Cahit'in yanından uzaklaştıktan sonra arkadan gelen Polat'ı göremeyen Cahit refleks olarak silahını ateşledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • suat tosun14 Şubat 2014 21:42

    bu dizi yillardir hep reytinglerdeydi.hayatin diger bir yonunu bizlere ekranlara getirdi.Turk erkegi kendini buldu bu dizide.tek yanlis olanlar surekli birilerin vurulup diziden cikmasi ve polatin vurulup olmemesi.bunlar cok sacma olmus.

  • halk14 Şubat 2014 19:16

    yaa bari vurdurt mayin su adami,iyice laska oldu film,gözden düstü,heyecan kayboldu+ + + +..vs.uzattikca iyice berbatlasiyor!yeter artik! karadayi da aynisi oldu uzattikca uzatiyorsunuz,illet getiriyoruz artik..