E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıPetrol ABD'den teşvik buldu---

Petrol ABD'den teşvik buldu

Petrol ABD'den teşvik buldu
05 Mart 2020 - 10:56 borsagundem.com

Petrol fiyatları, ABD'nin virüsün etkileri ile mücadele için 8 milyar dolarlık ek bütçe sağlamasının ardından tekrar yükselmeye başladı

Petrol fiyatları, ABD'de korona virüsün olumsuz etkileri ile mücadele için ek bütçe konusunda anlaşma sağlanırken, OPEC + koalisyonunun en büyük iki üyesinin üretim kısıntlarının derinleştirilmesi konusunda görüş ayrılığına düşmesi ile birlikte yükselişine tekrar başladı.

OPEC+'da Rusya ikna edilemedi

ABD'de Kongre, Çarşamba günü ABD hükümetinin ölümcül korona virüs salgını ile mücadelesi için yaklaşık 8 milyar dolarlık ek harcamayı onayladı. Bu adım ABD hisse senetlerindeki ralliyi destekledi ve bu alımlar Asya seansına da yayıldı. Rusya ve Suudi Arabistan petrol üretiminde kısıtlamaya gidilmesine ihtiyaç duyulup duyulmadığı konusunda farklı görüşlere sahip. Krallık günlük 1.5 milyon varil üretim kısıntısına gidilmesini isterken, Rusya üretimin mevcut seviyelerde sürdürülmesi görüşünde.

Borsa İstanbul güne yükselişle başladı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)