E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPervin Buldan'dan skandal tweet---

Pervin Buldan'dan skandal tweet

Pervin Buldan'dan skandal tweet
07 Temmuz 2014 - 18:43 borsagundem.com

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Iğdır Milletvekili Pervin Buldan, ayağı kırılan eski başbakanlardan Tansu Çiller ile ilgili bir tweet attı

Buldan, "Tansu Çiller'in ayağı kırılmış Yetmez ama EVET.!" ifadelerini kullandı.

Pervin Buldan'ın eşi Kürt işadamı Savaş Buldan, Tansu Çiller'in başbakanlık yaptığı dönemde faili meçhul bir cinayete kurban gitmişti. Meclis Darbeleri Araştırma Komisyonu'nda, ifade veren Tansu Çiller Kürt işadamı Savaş Buldan'ın infaz emrini verdiği yönündeki bir soru üzerine gözyaşlarına hakim olamamıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Al yazmalı08 Temmuz 2014 02:58

    Bu eroin kaçakçısı,zehir tüccarı ne diyor?bunları Türkiyeden kovun gitsin.

  • ÖZ-ÖZ08 Temmuz 2014 02:35

    O dönemde daha kaaç faili meçhuller, bir de utanmadan vicdan varmış gibi ağlamalar, elbette ''yetmez, ama evet''. Aşağıdaki yorumcuya; biat etmek sadece kendi aklıyla düşünemeyen, sorgulayamıyan beyinsizler içindir.

  • Halit08 Temmuz 2014 00:03

    O zaman yapılanları kim yaptı kim ABD yaptı bugün size ayrılın ulus olun diyen kim ABD sanıyormusunuz Türkiye'den ayrılınca özgür olacaksınız Irak'ta Afganistan'da olanlar size olacak ve olmayan milletiniz yok edilecek ve yerinize yahudi arkadaşları oturtacaklar oradaki petrolü sizemi yedirecekler hesap bu yüce TÜRKİYE CUMHURİYETİNE BİAT EDİP rahat rahat oturun tr sınırları içinde maşa olmayın

  • hadi ordan07 Temmuz 2014 22:38

    şimdikilerden daha büyük soyguncu mu var bi de kalkmış Tansu çillere soyguncu diyorsunuz

  • asım07 Temmuz 2014 22:26

    yüzde 400 faiz veren başbakanımız .nediyim

  • hayat07 Temmuz 2014 19:49

    Tansu Ciller`in beter olmasini bu mubarek gunlerde bende istiyorum. Kocasi , kendisi memleketi soydu. Ateist. Olunce hesaptan haberleri yok. Ama bu dunyada da vicdanlarimiz rahat etmeli.