E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemParis saldırganlarından biri teslim oldu---

Paris saldırganlarından biri teslim oldu

Paris saldırganlarından biri teslim oldu
08 Ocak 2015 - 07:53 borsagundem.com

Paris'teki saldırıyı gerçekleştiren 3 kişiden biri teslim oldu

Fransa'da mizah dergisi Charlie Hebdo’ya dün düzenlenen kanlı saldırının faillerinden 18 yaşındaki Hamyd Mourad polise teslim oldu. Diğer iki şahıs ise aranıyor. 
Fransız Haber Ajansı AFP'nin haberine göre, saldırgan Paris'in kuzeydoğusunda yer alan Charleville Mezieres'te polise giderek teslim oldu. AFP, şüphelinin yerel saatle 23.00 sıralarında polise teslim olduğunu aktardı. Mourad'ın iki saldırgana yardım etmekle suçlandığı iddia edildi. 
Bu arada, Fransız polisi saldırıyı gerçekleştiren diğer iki isim olan, Paris doğumlu Said Kouachi (35) ve Cherif Kouachi (33)'yi yakalamak için geniş çaplı operasyonlarına devam ediyor. Reims kentinde, akşam saatlerinde özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonun yanı sıra Paris ve Strasbourg'da da polis bazı adreslere baskın düzenleyerek arama gerçekleştirdi. Fransız medyası aramalarda saldırganların yakınları olduğu belirtilen çok sayıda kişinin gözaltına alındığını duyurdu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)