E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPalalı saldırgan beraat istedi---

Palalı saldırgan beraat istedi

Palalı saldırgan beraat istedi
04 Eylül 2013 - 11:11 borsagundem.com

Gezi Parkı olayları sırasında göstericilere palayla saldırarak 1’i polis 2 kişiyi yaralayan Sabri Çelebi, mağdur olduğunu söyledi

'Yaralama’ ve ‘görevi yaptırmama’ suçlarından 9 yıl 9 aydan 27 yıla kadar hapis istemiyle tutuksuz yargılanan Sabri Çelebi, İstanbul 53’üncü Asliye Ceza Mahkemesi’nde şunları söyledi:
“Gösteri yapan bir grup işyerimin içerisine girmiş gaz maskelerini çıkarıyorlardı. Buna itiraz ettim. Buranın ekmek teknemiz olduğunu, dışarı çıkmalarını istedim. Direkt saldırarak bize vurmaya başladılar. Mutfaktan et kıymak için ustanın kullandığı zırhı aldım. Korkutmak amacıyla, grubu dışarı çıkarmaya çalıştım. Ben kimseyi yaralama kastıyla hareket etmedim. Kendim teslim oldum, olayda kullanılan her şeyi de polise teslim ettim.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yalovali..04 Eylül 2013 12:14

    -"magdurum hakim bey" -"evet magdursun evladim.bütün zarar ve ziyanin karsilanacaktir.hatta yurtdisina kacmak zorunda kaldigin icin ucak biletini ve orada harcadigin para miktarini da kesmeye calistigin o bayandan ve beyden tahsil edecegiz..."

  • Tülin04 Eylül 2013 11:40

    'Yurtta savaşş dünyada savaş'. Hedefiniz bu is eher türlü yardımı iktidardan sağlarsınız.

  • HÜSEYİN04 Eylül 2013 11:35

    Adalet,hak, hukuk bağımsız mahkemeler...Bu ülke ve ben çok şeyler görüp yaşadım 'ama bu iktidar kadar yalancısını'görmedim.

  • HH04 Eylül 2013 11:26

    Doğru yerden girmiş: Mağdur um :)