E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÖztrak: Bu kararla sandığa darbe yapılmıştır---

Öztrak: Bu kararla sandığa darbe yapılmıştır

Öztrak: Bu kararla sandığa darbe yapılmıştır
07 Mayıs 2019 - 00:37 borsagundem.com

CHP Sözcüsü Öztrak, YSK'nın İstanbul kararına ilişkin "Bu kararla sandığa darbe yapılmıştır" dedi

CHP Sözcüsü Faik Öztrak Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul seçimlerini iptal etme kararına ilişkin açıklama yaptı. Öztrak, "31 Mart'ta sandıktan çıkan irade dün masa başında gasp edildi. Bir hukuk cinayeti işlendi. Bu kararla sandığa darbe yapılmıştır" dedi.

Öztrak'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

31 Mart'ta sandıktan çıkan irade dün masa başında gasp edildi. Bir hukuk cinayeti işlendi. Bu kararla sandığa darbe yapılmıştır

YSK bugünkü kararıyla 16 Nisan'dakki içtihadını görmezden gelmiş ve seçmen iradesinin hiçe saymıştır. 

YSK iktidarın baskı ve tehdidine karşı duramamıştır.

Siyaset, ekonomi ve ülke güvenliği çok daha derin bir belirsizliğe sürüklenmiştir.

Tarih, millet ve hukuk önünde bunun hesabını vereceklerdir. Ramazanın ilk iftarını kul hakkı yiyerek yapmış olmanın utancını ömür boyu taşıyacaklardır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fatih istanbul07 Mayıs 2019 12:41

    ORGANİZE PILANLI  OLARAK  YAPILAN  SEÇİM  YOLSUZLUĞU  YARGIDAN  DÖNDÜ   İSTANBULLULAR  YENİ  BAŞKANINI  SEÇECEK  BU SEFER  HERKEZ  SANDIĞA SAHİP  ÇIKSIN  TEKRAR  YARGIYA  İŞ KALMASIN  İTANBUL   SON 5  SENEDE  ÇOK  BADİRELER  ATLATTI  BUNUDA  ATLATACAKTIR 

  • EBU AZAD 07 Mayıs 2019 09:28

    AKP İstanbul milletvekilinden YSK isyanı: Tuttuğumuz oruç bizi kurtarmayabilir | Son dakika

  • komik07 Mayıs 2019 10:28

    Eski milletvekili Hakan Şükür demiş. Evet haklısın. Bu arada sen de AZ AD da cücükler yesin... Bu arada Reha Muhtar abim soruyor bak : Acı var mı Acı ??????? ha ha ha 

  • abdullah 5307 Mayıs 2019 09:12

    bu millet 367 ci sabih leri unutmadı hukuk darbeleri yapan yaptıranlar bu gün hak yerini bulr diye korkan ödlekler sokaklardan medet ummaktalar daha önce hakim savcılardan medet umardılar. kendileri adına hüküm verilince adil doğrular kendilerine dokununca adaletsiz mi?

  • Yorumlara bak gör...07 Mayıs 2019 08:38

    Riyakar,çıkarcı,menfaatçi bir kitle var.Bunlar her şeyi yapar sonrasında kıt beyni ile kurnazlıklar yapar.Bunlar yanlış söylediğini bile bile uydurur,laf anlamaz kendini haklı görür.Birini terörist ilan edip, sonra onunla ittifak yapıp halkın karşısına çıkmaktan utanmaz siyasetçiler de var.Yazıklar olsun.

  • ramazan 07 Mayıs 2019 03:01

    Babasi darbe hukumetlerinin hizmetcisi bir baska bati ajandasi hizmetcisi zavalli oztrak..adam ne secim hukugundan haberdar ne kendilerini kayiran islere imza atan secim kurullari hakkinda ysk nin bizzat yasal islem baslattigindan haberi yokmis gibi davraniyor..herkesi de bu kadar saftirik zannediyor

  • Yeni Türkiye 07 Mayıs 2019 01:29

    Bak Öztrak , Reha Muhtar abim soruyor : acı var mı acı ???

  • mehmet07 Mayıs 2019 01:10

    Haklı isen bu tepki niye? Haklı isen zaaten daha güçlü gelirsin.. Belli ki ortada bi hukuksuzluk var .. Ak partililer kuru sıkı atmıyor ki ellerinde delil var ve bu  "yeniden seçim" kararını verenler de profesyonel birer hukukçu. 

  • Yunus07 Mayıs 2019 00:45

    Yazıklar olsun