E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÖzkök: İnanın çok sevindim---

Özkök: İnanın çok sevindim

Özkök: İnanın çok sevindim
20 Haziran 2014 - 04:00 borsagundem.com

Eski Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök, "Şuna inanın ki AYM kararını duyunca çok sevindim. Haksızlığın önlenmesinden dolayı mutluyum" dedi

Balyoz davası sanıklarının tanıklık yapmasını istedikleri eski Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök duruşmalara gitmemişti. Özkök ifade vermediği için silah arkadaşlarınca tepki görmüştü. Anayasa Mahkemesi’nin (AYM) Balyoz davası ile ilgili kararını Hürriyet’e değerlendiren Özkök, “Şuna inanın ki, kararı duyunca çok sevindim” dedi.

Özkök yeniden yargılama durumunda, mahkeme heyetinden kendisine tanık olarak davet gelmesi halinde gidip gitmeyeceği sorusuna da “Gitmemek olur mu? Kim olursanız olun davet gelirse gitmek mecburiyetiniz var. Gitmezseniz zorla götürürler. Ama şunu bilin ki, böyle bir davet geldiğinde ben gönülden, seve seve giderim. Son olarak, bir kez daha AYM’den çıkan karardan dolayı çok sevinçli olduğumu özellikle vurgulamak isterim. Haksızlığın önlenmesinden dolayı memnunum. Bundan başka da söyleyeceğim bir şey yok” yanıtını verdi. Özkök, davet edilmesi durumunda nasıl bir ifade vereceği sorusuna da, “Biliyorsunuz benim bir lafım var, siz basın mensuplarının çok kullandığı, ‘kasaptaki ete soğan doğranmaz’ diye. O nedenle çağrılmadan, bir davet gelmeden, bir şey söylemem ne doğru, ne de yakışık olur” yanıtını verdi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)