E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinÖzgür Uğur Haberturk.com'dan gönderildi---

Özgür Uğur Haberturk.com'dan gönderildi

Özgür Uğur Haberturk.com'dan gönderildi
09 Ocak 2015 - 15:11 borsagundem.com

Haberturk.com'da bir çalışan daha eksildi. Editörlük yaparken birden bire haber koordinatörü olan Özgür Uğur'un iş akdi aniden feshedildi

Haberturk.com'da işten çıkarma yaşandı. Ciner Medya Grubu'na bağlı olan Haberturk.com'da yaklaşık 8 yıldır görev yapan, editörken bir şekilde haber koordinatörlüğüne görevine Genel Yayın Yönetmeni Gülin Çelikler tarafından getirilen Özgür Uğur görevinden alındı.
Haberturk.com'da görevi başındayken işten çıkarılan ve diğer tüm arkadaşlarına karşı kurumuna sadakatinden ayrılmayan Özgür Uğur, son olarak sitemkar bir tweet attı.
Özgür Uğur'un işten çıkarılma nedeni olarak yayımlanan bir haberin yönetim tarafından kabul görmemesi olduğu konuşuluyor.
Haberturk.com'un künyesinden de Özgür Uğur'un adı acilen silindiği farkedildi. Bundan sonra haber koordinatörlüğü görevine Haberturk.com'da görev alan başarılı bir editörün getirileceği konuşuluyor.

İŞTE ÖZGÜR UĞUR'UN İŞTEN ÇIKARILMASINI DUYURDUĞU YÖNTEM:

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)