E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOrgeneral Güler'den ABD'li mevkidaşına güvenli bölge mesajı---

Orgeneral Güler'den ABD'li mevkidaşına güvenli bölge mesajı

Orgeneral Güler'den ABD'li mevkidaşına güvenli bölge mesajı
07 Eylül 2019 - 19:05 borsagundem.com

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, telefonda görüştüğü ABD'li mevkidaşı Orgeneral Joseph F. Dunford'a, güvenli bölgenin zaman kaybetmeden oluşturulması gerektiğini belirtti.

Milli Savunma Bakanlığının Twitter adresinden yapılan bilgilendirmede, Orgeneral Güler'in ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph F. Dunford'la telefon görüşmesi yaptığı bildirildi.


Açıklamada, "Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler tarafından görüşmede, Suriye’de Fırat’ın doğusunda güvenli bölgeye ilişkin bilinen görüş ve beklentilerimiz ifade edilerek söz konusu bölgenin takvimde belirlenen esaslar çerçevesinde zaman kaybetmeksizin oluşturulmasının gerekliliği vurgulandı." ifadesi yer aldı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HALİL TÜRK07 Eylül 2019 23:56

    sayın paşam bence sende inanmadın.abd kahpelik yapıyor hep.mümbiç de de aynısı oldu ne oldu.bu iş devriye ile falan olacak iş değil.abd burada kürt devleti kurdurmaya calışoyor.içimizde hdp chp ve iyi parti ye arkasına alarak.bu iş ancak saha da çözülür abd ye rağmen.abd artık bize bir şey yapabileceğini hiç tahmin etmiyor.ipler kopmak üzere.eğer kopar ise abd kuş bile uçaramaz bularda.

  • Tebrikler07 Eylül 2019 20:21

    Borsa gündem ekibi çok boş bir habere imza atmış.

  • Malatyalı 07 Eylül 2019 19:21

    Türk askeri katili Amerikadan yardım alınmaz zaten yardım etmez ancak onlar pkkya binlerce TIR silah verir Türkleri öldürsünler diye katil abd