E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriOnur Air’e yeni CEO---

Onur Air’e yeni CEO

Onur Air’e yeni CEO
28 Eylül 2013 - 13:25 borsagundem.com

Onur Air Yönetim Kurulu, Sami Alan'ı Genel Müdür (CEO) ve İcra Kurulu Başkanı olarak atadığını duyurdu

Havacılık sektoründe 13 yıllık deneyimi içerisinde Amerika ve Türkiye'de pek çok ticari ve üst yönetim rolü üstlenen Sami Alan, 2004-2012 yılları arasında THY'de çalıştıktan sonra, Atlasjet'in İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürütmüştü.
Onur Air Yönetim Kurulu Başkanı Cankut Bagana, “Bir süredir üstlendiğim Genel Müdürlük görevini Sayın Sami Alan’a devrediyorum. Havacılık sektöründe uzun yıllardır deneyimi bulunan Sami Alan, Genel Müdür unvanın yanısıra şirketimizin İcra Kurulu Başkanlığı görevini de yürütecektir. Bu atamanın şirketimize ve Türk Sivil Havacılığı’na hayırlı olmasını dilerim“ dedi.
Onur Air Genel Müdürü Sami Alan ise yeni göreviyle ilgili şu değerlendirmede bulundu: “Özel havacılık tarihimizin en köklü, deregülasyon öncesi kurulmuş ve 21 yıldır özel havayolları sektörüne öncülük etmiş bir kurum. Böylesine önemli bir kurumun liderliğine seçilmenin büyük bir ayrıcalık olduğunu düşünüyorum. Kendi işlerimle ilgilenmek için profesyonel kariyerime ara vermeyi planladığım bir dönemde aldığım gurur verici bir teklif oldu. Geleceğe yönelik yeni bir marka vizyonuyla hareket edeceğiz. Ortaya koyacağımız stratejik yaklaşım ile Onur Air'in geleceğini şekillendirecek yatırımlara yön verecek olmaktan büyük heyecan duyuyorum“

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)