E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinOkullara kar tatili---

Okullara kar tatili

Okullara kar tatili
08 Aralık 2013 - 14:41 borsagundem.com

Zonguldak, Kastamonu ve Bolu'da kar yağışı sebebiyle okullar bir gün süreyle tatil edildi

Zonguldak, Kastamonu ve Bolu'da yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime yarın ara verilecek.

Zonguldak Valiliği'nden yapılan açıklamada, dünden itibaren kar yağışının etkili olduğu kentte eğitime merkez ilçe, bağlı belde ve köylerde yarın ara verileceği, hamilelerle engelli kamu çalışanlarının da yarın idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Vali Ali Kaban da Twitter'dan eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu. Kaban, "Hava soğuk, kar yağıyor, fırtına var. Yarın okullar tatil. Evde annemizi üzmeyelim çocuklar" mesajını paylaştı.

Bolu Valisi İbrahim Özçimen de, yaptığı açıklamada, Bolu'da 2 gündür aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle, merkez, Gerede, Mengen, Yeniçağa ve Dörtdivan ilçelerinde ilk, orta ve lise düzeyindeki okulların bir gün süreyle tatil edildiğini bildirdi.

Kastamonu Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise yoğun kar yağışı nedeniyle, Azdavay, Cide, Şenpazar, Küre, İnebolu, Devrekani ve Pınarbaşı ilçelerinde okulların 1 gün süreyle tatil edildiği belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)