E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOktay'dan Kanal İstanbul açıklaması: Milletimizin ortak paydası---

Oktay'dan Kanal İstanbul açıklaması: Milletimizin ortak paydası

Oktay'dan Kanal İstanbul açıklaması: Milletimizin ortak paydası
26 Aralık 2019 - 06:52 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "Kanal İstanbul Projesine İstanbul'un geleceği ve milletimizin ortak faydası için inanıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi diğer projelere de başlayacak ve bitireceğiz" dedi

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Akp li26 Aralık 2019 14:58

    Hangi milletden bahsediyorsun. Kimseni haberi yok. Bu önce vatandaşa anlatılmalı. Sonra refaranduma götürülmeli. Tek kişinin kararı olmamalı.

  • kamil26 Aralık 2019 12:27

    En temizi bunu referanduma götürmek olacaktır. o zaman halk istiyormu istemiyor mu anlaşılır. 

  • viyadüg kemalet26 Aralık 2019 11:29

    Kanal istanbulda maliyet 3 katına çıkabilirmiş. Daha önce de hükümet hep iyimser maliyetlerle başlamış sonra maliyet kat kat artmış. 200-300 milyar aralığında malolacaksa gerek yok valla bu parayı bu halk ödeyemez. Ülkemizin borcunu ödesek , cari açığı kapatsak enflasyon, döviz düşse daha güzel olmaz mı ? 200 milyar dolara teknoloj arge üretim üsleri kuralım. Ülkemizin menfaati için değil de abd ile anlaşıp birilerinin açığını kapatsın, montrö bilmem ne işi içinse inşallah hiç yapılmaz.

  • Misafir 26 Aralık 2019 18:38

    Geldiklerinde borç devraldılar ödediler. Yaptıkları her yatırım ve hizmetin borcunu ödediler. Hiç birşey yapılmasın borç da olmasın bu mu istediğiniz? Eski rezil yokluk içindeki günlere geri mi dönelim. Şaka mısın rumuzlu bu kadar eminsin yediklerine ya dediğin gibi değilse

  • şakamısın26 Aralık 2019 14:22

    tabi artacak maliyeti her taraftan yiyecekler başka türlü nasıl bitirecekler bu memleketi ???

  • kanal26 Aralık 2019 10:33

    Bu resimde gördüğüm bir iyi durum var inkar edemem. Türkiye müteahhitlik işinde dünyada üst sıralara çıktı, yurtdışında başarılı işler yapıyorlar. Çimento şirketlerimiz de baya geliştirdi işleri. Keşke teknoloji sanayi bilişim alanlarında da üst sıralara çıksak.

  • Kanal26 Aralık 2019 09:36

    Evet müteahhitler garanti ödemeler, vergi afları, sıfır faiz, hatta ödemesiz devlet bankası kredileri ile Londra'da, Newyork da yeni evler alsın, yurtdışı banka hesapları kabarsın. Çocukları tropikal,cennet adalarda tatil yapsın, bol paralarla günah işlesin, biz de vatan millet sakarya din iman edebiyatına devam edelim. Valla şu ülkeye önce silikon vadisi, teknoloji, sanayi bilişim üsleri kurup sonra kanal yapacaz deseniz sebeplerine güvenirdim ama siz hep inşaat yapıp ,ihale verip, israf edip belli kesimi bizim vergilerimizle, kamu mallarını satarak zengin ettiğiniz için ne amaçlarınıza, ne müslümanlığınıza inanıyorum ne de milliliğinize

  • Türkoğlutürk 26 Aralık 2019 09:30

    ABD Karadenize çıksın diye, yandaş para kazansın diye. O kadar ülkeni düşünüyorsun, iktidara geldiğinde cep telefonu ampül ve pil fabrikaları kapanırken ne yaptın sahi kandırılmak tan başka ne marifeti iz var.

  • vatandaş26 Aralık 2019 08:09

    Türkiye'nin kalkınmasını engelleyen kesim gezi olaylarını başlatarak yapılan projeleri durdurmaya çalıştı. Gezinin bu ülkeye maliyeti 160 milyar doları buldu. Bunu karşı olan kesim kesim bunları konuşmaz. Bu parayla kaç tane daha proje yapılırdı. Ama tüm müdahalelere rağmen projeler tamamlandı. İstanbul Havalimanı içinde saçma sapan nedenlerle engellenmeye çalışıldı. 8 ay gibi süre geçmesine rağmen 50 milyon yolcu sayısını geçti. Artık İstanbul havalimanı konuşulmuyor. Şimdide Kanal İstanbul için aynı sahne oynanıyor. Yine tüm engellemelere rağmen Kanal İstanbul yapılacak ve asırlar boyu kullanılacak. Nesiller sonra bile yapanlardan Allah razı olsun denilecek. Ne demiş atalarımız "eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri". Chp nin bu ülkeye ne katkısı olmuş, ne eseri var. Tek yaptıkları batının yanında yer almak. Batı neye karşıysa o projeler yapılmalı. Batı senin kalkınmanı istermi. İstemez tabi. ha batı ha chp. Ne farkı var. 

  • Bence adil anlaşma26 Aralık 2019 08:28

    Senin gibiler versin parayı kanal kar ederse sizin olsun mirasını da hatta çocuklarınıza bırakın . Zarar ederse zararı senden alsın devlet. Ha depremi falan tetiklerse, tabiatı bozarsa hapse girin ve bir daha çıkmayın yada sınırdışı edilelin sizi Suriye'ye, hatta uzaktaki uyuşturucu baronlarının olduğu gelişmemiş güney amerika ülkelerine bırakalım