E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporOkan Buruk İstanbul'da: İşte havalimanındaki ilk sözleri---

Okan Buruk İstanbul'da: İşte havalimanındaki ilk sözleri

Okan Buruk İstanbul'da: İşte havalimanındaki ilk sözleri
21 Haziran 2022 - 23:00 borsagundem.com

Galatasaray'ın teknik direktörlük için prensip anlaşmasına vardığı Okan Buruk, İstanbul'a geldi. Havalimanında kısa bir açıklama yapan genç hoca, "Burada olmak güzel, bu konuyla ilgili ilerleyen günlerde daha net konuşuruz" dedi

Domenec Torrent ve ekibi ile yolların ayrılmasının ardından Galatasaray (#GSRAY), teknik direktörlük koltuğuna Okan Buruk'u getiriyor. Sarı-kırmızılıların prensip anlaşmasına vardığı genç hoca, 21.30'da Fransa'dan İstanbul'a geldi.

Havalimanında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Okan Buruk, "Daha sonuçlanmış bir şey yok. O yüzden bu konuyla ilgili konuşmayacağım. Burada olmak güzel, bu konuyla ilgili ilerleyen günlerde daha net konuşuruz. Şu an bu konuyla ilgili fazla konuşamıyorum. Konuştuğum zaman rahat rahat konuşuruz." dedi.

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Okan Buruk, İstanbul'da! İşte havalimanındaki ilk sözleri

Burak Elmas'ın başkan olduğu dönemde Fatih Terim'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna getirilen Domenec Torrent, sarı-kırmızılı kulüple yollarını ayırdı. Torrent'in yerine teknik direktörlük koltuğuna oturacak Okan Buruk, İstanbul'a gelirken kısa süre içerisinde resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Okan Buruk, İstanbul'da! İşte havalimanındaki ilk sözleri

Okan Buruk, teknik direktörlük kariyerine 2011-13 arasında A Milli Takım'da yardımcı antrenörlük yaparak başladı. 2013-14 sezonunda Elazığspor'u çalıştıran Buruk, daha sonra Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe, Akhisar Belediyespor ve Çaykur Rizespor'u çalıştırdı. Buruk, 2019-21 arasında görev aldığı Medipol Başakşehir ile birlikte şampiyonluk yaşamıştı.

Okan Buruk'un Galatasaray planı

 

Galatasaray'da Domenec Torrent dönemi sona erdi

 

Kulüpler Birliği Vakfı'nın yeni başkanı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç oldu

 

Weghorst sonrası... Beşiktaş'ta yeni golcü belli oldu!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 8,72
En Yüksek: 8,87
En Düşük: 8,65
Değişim 0,11 %
FK: 26,08
PD / DD: -4,99
İşlem Hacmi 248.456.736
Toplam Adet: 28.350.734
Ağırlıklı Ort.: 8,77
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)