E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOğan'dan 2. tur açıklaması---

Oğan'dan 2. tur açıklaması

Oğan'dan 2. tur açıklaması
15 Mayıs 2023 - 04:17 borsagundem.com

Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, seçim sonuçlarını doğrudan etkilediklerini belirterek ikinci turu işaret ederek kararlı tavırlarını devam ettirecekleri açıkladı.


Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, basın açıklaması yaptı.

Seçimlerin büyük olasılıkla ikinci tura kaldığına işaret eden Oğan, sözlerine şöyle devam etti:

"Değerli basın mensupları seçim sonuçlarını aşağı yukarı artık görüyoruz. Seçimler ikinci tura kalmıştır. Milletimize hayırlı olsun. Bundan sonra zorlu bir süreç bizi bekliyor. Milletimizi tebrik ediyorum. Teşekkür ediyorum. Bize oy veren, bizi bu noktalara taşıyan her bir vatandaşımıza tebrik ve teşekkürlerimi iletiyorum. Zor şartlarda seçim çalışması yürüttük. Ve bugün Türkiye'deki seçim sonuçlarını doğrudan etkileyecek bir noktaya geldik. Bunu kendi adımıza başarılı olarak görüyorum. Aslında bizim beklediğimiz oy daha da üstteydi. Ancak Türkiye'deki seçim şartları malum. Bununla ilgili değerlendirmemi daha sonra yapacağım. Önümüzdeki bir iki gün içerisinde hızlı bir şekilde Ata İttifakı genel başkanlarıyla bir toplantı yapacağım. Tabanımızla görüşmeler yapacağım. İmza veren arkadaşlarımızın temsilcileriyle ve kanaat önderleriyle toplantılar yapacağım. Buna göre de bir netice belirleyeceğiz. Bu neticenin durumuna göre de yol haritamızı ortaya çıkaracağız. Ondan sonra da önümüzdeki 14 günlük süre içerisinde biz de üzerimize düşeni yapacağız. Dolayısıyla milletimiz müsterih olsun. Türkiye'nin asla bir krize düşmesine müsaade etmeyeceğiz

Seçim göstermiştir ki bu seçimin en istikrarlı davrananı biz olduk. Bu seçim sürecini en doğru yöneten biz olduk ve tutunduğumuz tavırla da seçim sonuçlarını doğrudan etkiledik ve değiştirdik. O sebeple önümüzdeki süreçte de biz bu tavrımızı devam ettireceğiz ve milletimizin hayrına ne ise o konuda da bir karar alacağız."

Kılıçdaroğlu: Mutlaka kazanacağız

 

Depremden etkilenen illerde sandıktan kim birinci çıktı?

 

Sinan Oğan: Ortamı germeyin, bu iş ikinci tura kalmıştır

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • borsacı15 Mayıs 2023 06:58

    TAKDİR EDİLECEK BAŞARI .HAYİNLERE FIRSAT YOK DENDİ.

  • dağdaki çoban15 Mayıs 2023 09:40

    cevap yazıp ahkam kesen ve kendi 1 oyunun diğer oylardan çok kıymetli olduğunu sanan alçakgönüllü "vatandaş"a; eğitimli cahilsin. eğitimsiz cahiller genelde bunun farkındadır ve öğrenmeyi reddetmezler. ama senin gibi eğitimli cahiller herşeyi bildiği için sabırsız ve hoşgörüsüzdür. yeni birşey öğrenmeye ihtiyaçlar yoktur. acil şifalar.

  • Vatandaş.15 Mayıs 2023 08:04

    Daha "hain" yazmasını bile beceremeyen insanların yani eğitisiz, cahil kitlelerin oyları yine seçimi belirledi.! ...Bu da gösteriyorki "EĞİTİM ŞART. "