E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemO iş adamından Fuat Avni cevabı---

O iş adamından Fuat Avni cevabı

O iş adamından Fuat Avni cevabı
10 Mart 2015 - 19:12 borsagundem.com

Fuat Avni’nin, Mersin polisine operasyon yapılacağını öne sürüp, iş adamı Mahmut Arslanla ilgili ortaya koyduğu iddialara yanıt geldi

Twitter fenomeni Fuat Avni’nin, Mersin polisine operasyon yapılacağını öne sürüp, ’Bu iş için çok para harcadılar’ Twiti ile operasyona sponsor olmakla suçladığı iş adamı Mahmut Arslan, Fuat Avni'nin iddialarını saçma ve komuk bulduğunu açıkladı.

Fuat Avni adıyla 8 Mart’ta atılan twitlerde, 2013 yılında Mersin Limanı’nda GDO’lu (Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar) pirinç ele geçiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personelinin önce meslekten ihraç edileceği, ardından polislere operasyon düzenleneceği belirtilip, tutuklanmaları için tüm hazırlığın yapıldığını yazıldı. Fat Avni ayrıca, yapılacak operasyona bir işadamının sponsor olacağını öne sürüp şu twitleri attı:

"Operasyonu heyecanla bekleyenlerden biri de çalışmalara sponsor olan Mahmut Aslan ve ekibi. Bu iş için çok para harcadılar. Mahmut Aslan denince GDO ve kaçakçılık akla gelir. Operasyonlara katılacak polislerin yeleklerinde ARBELLA (Aslan’ın firması) yazarsa şaşırmayın."

’KOMİK VE GARİP’
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı, Akdeniz Hububat Bakliyat İhracatçıları Birliği ve Ulusal Baklagil Konseyi Başkanı ve Arbella Makarna Yönetim Kurulu Başkanı olan Mahmut Arslan, iddiaları saçma ve komik olarak değerlendirerek, "Bir işadamın devletin yapacağı bir operasyonda sponsor olacağı kadar komik ve garip bir şey olamaz" diye konuştu. Bazı çevrelerin kendisi ve ailesiyle uğraştığını öne süren Arslan, bu çevrelerle yargı önünde hesaplaşacağını kaydetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bilge Avni11 Mart 2015 02:13

    Avni ağa niye cemaatin borsa oyunlarını yzmıyor? avni ağa niye dinlenmeleri kimlerin yaptığını niye yazmıyor? avni ağa okadar kumpasla cemaat siyaseti dışındaki butun farklı siyasi grupları polisye hukuk oyunlarıyla içeriye atıp etkinsiz kılmaları tertip ednleri niye yazmıyor? niye? hani çok biliyor ya!!

  • Avni borsa11 Mart 2015 01:27

    Cemaat uyelerine önceden vahi gelmiş. bütün cemmat adamlarının şirketlerşnin kağıtları tarihinde ulaşmadığı zirvelere getirilip boşltılmş 17 aralık öncesi aynı yıl içinde. patronlarına Elinzdeki hisseleri en zirvelere çıkarın çıkarın bildirimlerle satın milletin kucağına dökün nasıl olsa sonra en dipte toplamaya çok buyuk olanaklar olacak vahisi geldiği çok aşikar. Ama avni bunları hiç yazmaz nedense.

  • OKAN11 Mart 2015 00:41

    fuat mısın nesin... ülkemizin başına belamısın sen ya.ben ne akp li ne de chp vb.liyim ben vatanımı seviyorum.çık git hayatımızdan bu ülkeyi ya seveceksin ya terkedeceksin.

  • Kozalak11 Mart 2015 00:18

    bu Fuat avni neden 17 aralık öncesi 2013 yılı içinde ipek koza ve diğer cemmate yakın şirket hisselerinde oluşan hisse hareketlerini hç yorumlamıyor? Nasl oluyorda o yıl içinde &.00 ustu gibi ipeke ve kozaa tarihinin zirvelerine çıkıyor, sonra hep beklnti oluşan bildirimler ve sonra buyuk hacimlerden sonra aşama aşama düşüyor aralık ayına kadar? çok yukseklerden buyuk boşaltma yok mu

  • dlbyz10 Mart 2015 21:49

    fuat avni ya hakan fidansa işte ozaman algı korkusu yaratılabilir