E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNusaybin Hükümet Konağı'na saldırı: 2 yaralı---

Nusaybin Hükümet Konağı'na saldırı: 2 yaralı

Nusaybin Hükümet Konağı'na saldırı: 2 yaralı
12 Ağustos 2015 - 02:35 borsagundem.com

Bölücü terör örgütü PKK mensuplarınca Nusaybin Hükümet Konağı'na düzenlenen roketatarlı ve silahlı saldırıda iki polis yaralandı

Mardin Nusaybin'de saat 21.30 sıralarında PKK'lılar Hükümet Konağı önünde nöbet tutan polis ekiplerine el bombalı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Açılan ilk ateşte 1'i ağır olmak üzere 2 polis yaralandı. Diğer polislerin de anında karşılık vermesiyle çatışma yaşandı. PKK'lılar, gecenin karanlığından yararlanarak kaçarken, etkisiz hale getirmek için ilçede özel harekat polislerinin de katıldığı geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Saldırıda yaralanan polisler, ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. sağlık durumu ağır olan polis, buradaki ilk tedavisinin ardından ambulansla Mardin'e sevk edildi.

BİR TERÖRİST ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ

Öte yandan, Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak ve İl Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan, Mardin Devlet Hastanesine gelerek, yaralı polisler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Hastane çıkışında AA muhabirine açıklama yapan Vali Koçak, çatışmada saldırıyı düzenleyen teröristlerden birinin ölü olarak ele geçirildiğini kaydetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • murat 12 Ağustos 2015 09:29

    doğuda abd gibi olağan üstü bölgeye gecilsin istihbarat mit çalışsın muhbir ihbar edene ödül verileceğini basın yayın yoluyla yaın yapsın polis bekleme yerine adamı inin de başına çöksün hreket halinde seyyar pusu atılması gerekir