E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNihat Doğan'a iki kız çocuğunu alıkoymak suçundan gözaltı---

Nihat Doğan'a iki kız çocuğunu alıkoymak suçundan gözaltı

Nihat Doğan'a iki kız çocuğunu alıkoymak suçundan gözaltı
10 Eylül 2018 - 20:50 borsagundem.com

Nihat Doğan'ın iki küçük kız çocuğunu alıkoyma suçundan gözaltına alındığı bildirildi. Şarkıcı, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı

Şarkıcı Nihat Doğan'ın, "11 ve 16 yaşında iki kız çocuğunu alıkoymak" iddiasıyla gözaltına alındığı açıklandı. Dün gözaltına alınan Doğan, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı bildirildi. Kanal D'nin özel haberine göre, çocukların ailesi, Nihat Doğan'ın çocukları davet ederek harçlık vermeye çalıştığını iddia etti. Ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan Doğan, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

DOĞAN'IN, KIZ ÇOCUKLARINI EVE DAVET EDEREK HARÇLIK VERMEYE ÇALIŞTIĞI İDDİA EDİLDİ

Kızların ailesinin iddiasına göre, Nihat Doğan çocukları evine davet ederek harçlık vermeye çalıştı. Ailenin şikayeti üzerine polisle beraber aile Doğan'ın evine gitti ancak Nihat Doğan'a ulaşılamadı. Sonrasında kızlar ve ailesi Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Ailenin şikayeti üzerine Nihat Doğan ilerleyen saatlerde gözaltına alınarak polis merkezinde ifade verdi. İfadenin ardından ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Doğan'ın avukatı Abdürrahim Elitaş, “Bunlar aslı astarı olmayan iddialar” ifadelerini kullandı. Nihat Doğan olayla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cego11 Eylül 2018 06:55

    Türkiye de sanatçı dediklerinin kalitesine bakın Seda sayan da bununla sevgiliydi. Oda erkekleri alıkoyuyordu.

  • Nihat11 Eylül 2018 04:03

    büyük resme bakın! bu karakter 3 krş luk aklıyla 15 krş luk yorumlar yapıyor da bunları neden yapıyor. Daha doğrusu kim yaptırıyor. Bu ahmak feto ve pkk ya da methiyeler de düzen duruma göre vaziyet alan bir akıl fukarsıdır.

  • Ali 10 Eylül 2018 23:28

    Adinin teki bu

  • Hande10 Eylül 2018 23:23

    Beyaz tvde ece’yi seyredemiyorum, bu çığırtkanın sesi kulaklarımı tırmalıyor ama birileri bunu gözümüze sokarak neden iyice nefret ettiriyor🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

  • Günaydın canım 10 Eylül 2018 23:08

    Nihat akıllı ol bıde daha öncede özgecan olayı vardı şüpheli bir şahıs

  • Ww10 Eylül 2018 22:51

    Adam yerine koymayin sunu ya

  • bir yorum10 Eylül 2018 21:34

    Şimdi böyle bir durumda ne düşünmek gerekiyor.Yani eğer nihat doğan çöcukların ailesinden izin almadan bunu yapmışsa gerçekten tehlikeli bir şey yapmıştır.Çünkü insanlar çocuk istismarcısı olarak görecektir.Çocukları evine niye çağırıyorsun.Benimde evime bayramda küçük çocuklar geliyor.Bu çocukların aile gerçekten mal yani.Burası istanbul kimin ne olduğu belli değil bu şehirde.Çocuklara zarar verebilirler.Onun için çocuklarınıza mukayet olun kardeşim.Sonra neler oluyor görüyoruz.