E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporNe olacak bu Galatasaray'ın hali?---

Ne olacak bu Galatasaray'ın hali?

Ne olacak bu Galatasaray'ın hali?
30 Temmuz 2013 - 11:39 borsagundem.com

Galatasaray'ın tecrübeli savunma oyuncusu Dany, Napoli maçında da kırmızı kart görerek tüm dikkatleri üzerine çekti

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Acqua Lete Kupası'nda İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) takımlarından karşılaştığı Napoli'ye 3-1 mağlup olduğu maçta sarı kırmızılıların savunma oyuncusu Dany, 90+2'de penaltıya sebebiyet vermekten kırmızı kart görerek oyun dışına alındı.
Galatasaray'ın bundan önceki hazırlık maçları kapsamında Malaga ile oynadığı maçta da 73. dakikasında karşılaşmanın hakemi Halil Mutlu Meler tarafından penaltıya sebebiyet vermesi ve "son adam" olmasından dolayı oyundan ihraç edilmiş ve ceza alması gündeme gelmişti.
Tecrübeli savunma oyuncusunun iki maç üst üste aynı durumda kırmızı kart görmesine teknik direktör Fatih Terim tarafından nasıl bir tepki alacağı önümüzdeki günlerde belli olacaktır.
@buraKalba: Bu Dany'yi gonderin arkadaş. Kontenjanı dolduruyor boş yere orada. 
@ebrar_gs_1905: Her zaman Amrabat'ı kesinlikle destekledim ama Dany olduğu sürece işler yoluna girmez. Zaten Semih var, Chedjou da var, Dany olmasa da olur. 
@Dreck34: Bir kere yanılayım. Şu Dany bir kere güzel oynasın! Hücum hattı bomba, defans elde patlayan bomba.
@caner_colak: Dany sen nasıl bir şeysin öyle. Özeti izledim valla maçı katletmişsin. Senin yerine ben oynasaydım daha iyiydi, çık git.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)