E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNATO, Türkiye-Yunanistan toplantısını erteledi---

NATO, Türkiye-Yunanistan toplantısını erteledi

NATO, Türkiye-Yunanistan toplantısını erteledi
08 Eylül 2020 - 16:27 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) kaynakları bugün NATO Karargahı'nda Türkiye-Yunanistan askeri heyetleri arasında yapılması planlanan toplantının 10 Eylül'e ertelendiğini açıkladı.

MSB'den alınan bilgiye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'in görüşmesi sonrası bugün NATO Karargahı'nda gerçekleştirilmesi planlanan Türkiye-Yunanistan askeri heyetleri arasında "Ayrıştırma Usullerinin" görüşüleceği toplantı ertelendi.

NATO Askeri Komite Başkanlığı tarafından toplantı 10 Eylül'e ertelendi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar dün NATO Askeri Komite Başkanı Orgeneral Stuart Peach ile bir araya gelmişti. Görüşmede, Doğu Akdeniz’deki gelişmeler, NATO Genel Sekreteri’nin girişimi ve diğer NATO konuları ele alınmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU08 Eylül 2020 22:18

    Nato nun her zaman bize zararı olmuş olup, hiç bir faydası olmamıştır.hep teröristleri koruyup silahlandırıp yıllarca binlerce vatandaşımızı şehit ettirmiştir.nato abd nin arka bahçesi olup, hem kendini rusya ve çin den korumak hemde üye ülkeler silah üretmesinden ingiltere, fransa abd tüm nato ülkelerine silah satsın diye kurulmuş kıytırık bir kurumdur.bir şey beklememek lazım.

  • Cemil08 Eylül 2020 19:48

    Ege denizi tehlikeli bolge ilan edilip gemi gecislerine bir sure kapansa işin ciddi boyutunu Avrupa ve diğer ulkeler daha iyi anlar bence. Hele ki Rusya bu olayda Türkiye tarafinda yim diyebilir boylelikle, bizi destekleyen ulke sayısı artar hem bu şekilde.

  • Okie Dokie08 Eylül 2020 16:54

    Ertelenmesi iyidir. Gerilim dozu artmalı. Dolar kuru hafif hafif 8TL'ye yaklaşmalı. Sonra faizler yükselir ve %25 lokum TL faizine geçerim :)

  • EKRİST08 Eylül 2020 22:19

    bu israil li ülkesinde bir şey yapamıyor gelmiş bizim burda cirit atıyor.yahudilikte kendi dindaşlarından faiz almak haram fakat müslümanlarından almak helaldır.o yüzden tüm yahudiler ülkemize hucüm etmektedirler.

  • abdullah 08 Eylül 2020 21:36

    cumartesileri tanrıdan faizleri yükseltmesi için dua mı ediyorsun. haham'a söyle o senin için eder öyle de sapık zihniyet böyle de hem ne fark eder. en büyük günah Allah'a şirk koşmak değil mi? diğer günahlar belki tevbeyle affolunur ama Rab'be evlatlar eşler isnad etmek kesinlikle affolunmaz.

  • abdullah 08 Eylül 2020 21:31

    yahudilere faiz helal mi? ne çok sevdin sen bu faizi.