E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNASA'nın kritik toplantısının ardından UFO açıklaması---

NASA'nın kritik toplantısının ardından UFO açıklaması

NASA'nın kritik toplantısının ardından UFO açıklaması
31 Mayıs 2023 - 23:57 borsagundem.com

Washington'da düzenlenen ve yaklaşık 4 saat süren halka açık NASA toplantısı sona erdi. Toplantının ardından NASA yetkilileri, UFO'ların varlığının kabul edilmesi gerektiğini söyledi

Amerikan Havacılık ve Uzay Ajansı'nın (NASA) UFO iddialarını incelemek üzere oluşturduğu görev gücü bugün bir araya geldi.

Yaklaşık 4 saat süren toplantının ardından açıklama yapıldı.

Heyet, Washington'daki genel merkezde gerçekleşen halka açık oturumun odak noktasının genel bir rapor yayınlamadan önce 'son müzakereler' yapmak olduğunu ve söz konusu raporun temmuz ayının sonunda yayınlanmasının planlandığını bildirdi.

'Henüz Dünya'nın ötesinde yaşam keşfedemedik'

Panelin başkanlığını yürüten David Spergel, "Öğrendiğimizi hissettiğim şeyi bir satırda özetlemem gerekirse, yüksek kaliteli verilere ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • VAR OLAN01 Haziran 2023 09:10

    Kainatta insan dışında da yaratıklar vardır. bunlar melekler ve cinlerdir. Onların sayısı insan sayısından milyarlarca daha fazladır. Bu yaratıkların ikisi de canlıdır farklı kılıklara girme yetenekleri olduğu gibi istedikleri anda istedikleri ortamda da bulunabilirler. İnsanlar gibi bedene sahip olmadıkları için belli bir yerleri olmadığı gibi ulaşım için yada konaklama için belli araç kullanmazlar. Yani bu da gösteriyor ki evrende sadece insanlar yoktur. Sözünü ettiğim bu yaratıklarda ufo kullanmadığına göre insanlar kendi yalanlarına kendileri inanıyor gibi görünüyor.

  • VAR OLAN01 Haziran 2023 13:46

    Astor rumuzlu cranium içi boş varlık, yazıma cevap verirken dikkat et. 

  • astor01 Haziran 2023 12:05

    bu kafayla geldiysen askere  y alırsın teskere. yine dış güçler yaptı. ulen ne dış, güçlermiş bunlar. ömrümüzü yediler.

  • pazarci01 Haziran 2023 00:06

    birgun gelir ogrenirsiniz....