E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMustafa Sarıgül CHP'nin Erzincan listesinden aday---

Mustafa Sarıgül CHP'nin Erzincan listesinden aday

Mustafa Sarıgül CHP'nin Erzincan listesinden aday
09 Nisan 2023 - 12:42 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun son halini verdiği milletvekili aday listesinde TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, memleketi Erzincan’dan birinci sıra adayı oldu.

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne az bir zaman kala CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun son halini verdiği milletvekili aday listesi gün içinde Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edilecek.

Sözcü'den Başak Kaya'nın haberine göre, listede en dikkat çeken isim ise Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül oldu. Sarıgül memleketi Erzincan'dan birinci sıra adayı oldu.

Sarıgül’ün adaylığı ile birlikte Türkiye Değişim Partisi, DEVA, Saadet, Gelecek ve Demokrat partinin ardından CHP listesine giren beşinci parti oldu.

CHP kimleri aday gösterdi? İşte tam liste

 

4 parti seçime CHP listesinden girecek

 

CHP ve İYİ Parti "fermuar" modelinde anlaştı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutürk 10 Nisan 2023 09:20

    Koskoca CHP Sarıgül emi ihtiyacu var.amaciniz nedir partiyi komple bitirmek mi.once aday olup reisin kazanması konusunda destek.ardindan eski akpliler ile birlikte yetmedi Sarıgül.

  • Mucise Reis : )10 Nisan 2023 07:47

    TBMM renklenecek :D seçilen kendi partinisi kurup muhalefet yapacak : )) Nilletin asli işlerini çözemek için büyük kavgalar olacak, umarız bu gerilimden tbmm de millet kazanır :D

  • Fy09 Nisan 2023 20:05

    Biraz omurgaya ihtiyaç var

  • yirmidört ayar09 Nisan 2023 18:42

    yakışmadın oraya be 24 ayar hemşehrim genel kurulda sizlere sandalye fırlatanlarla olmamalıydınız siz geleceğin umuduydunuz sayın SARIGUL

  • caner09 Nisan 2023 13:04

    Muhalif kanallar beni  ekrana çıkarmıyorlar  diye orada burada ağlaşan bu TİK TOK  palyaçosu. Muhalif ittifaktan Aday adayı olmuş, Vayy be