E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMustafa Sarıgül: Belirsizlikten yorulduk---

Mustafa Sarıgül: Belirsizlikten yorulduk

Mustafa Sarıgül: Belirsizlikten yorulduk
27 Ocak 2019 - 16:45 borsagundem.com

CHP'den istifa ederek Şişli'den Belediye Başkan Adayı olacağını açıklayan Mustafa Sarıgül, Feriköy Yayla Mahallesi'nde miting düzenledi.

İstanbul Şişli'ye bağlı Feriköy Yayla Mahallesi'ndeki mitingde konuşma yapan Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, şu ifadeleri kullandı:

"Şu sözlerimin altını iyi bir şekilde çizmek istiyorum. İktidar bütün belediyelerde adaylarını açıklayıp hızlı bir çalışma içerisine girerken, ana muhalefet ne yazık ki 2 ay kala adaylarını hala açıklamadı, açıklayamadı! Bunu anlamak mümkün değil. Seçime iki ay kalmış, neden adaylar açıklanmıyor? Bunu kabullenmek mümkün değil. Kolay değil tam tamına 48 aydır gecenizi gündüzünüze kattınız. Kapı kapı dolaştınız. Mektuplarımızı, broşürlerimizi, sevgilerimizi bütün Şişli ile buluşturdunuz. Ben ve 60 bin yol arkadaşım çalışmaktan bıkmadık. Ama beklemekten belirsizlikten yorulduk. Biz çalışmaktan yorulmayız çünkü çalışa çalışa kazanacağız." 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş27 Ocak 2019 23:19

    bizde senden yorulduk ya git birazda torunlarını sev bu ne hırs 

  • ahmet27 Ocak 2019 21:24

    chp ne zaman calıstı ki.

  • tekin değil27 Ocak 2019 17:17

    Neden hiçbir siyasetçi emekli olmaz? Belkide bir iş yapmadıkları için , adamların sadece çeneleri çalışıyor, türkiye 80 milyon kişilik bir futbol sahası gibi birileri iyi oynuyor ve parayı götürüyor diğerleri kulübeden çikamadıkları için hocaya kızgın ve bizlerde olanları tribünden izliyoruz.

  • Ufuk27 Ocak 2019 17:07

    Demek bir boşluk gördü, oradan yükleniyor. Şişli'den kazanır ise bir sonraki sefer cumhurbaşkanlığı için şansını dener. Siyaset sahnesi şu sıralar fazla boş muhalefet açısından.