E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMurat Kazanasmaz: İşten çıkarılmayı bekliyordum. Şaşırmadım---

Murat Kazanasmaz: İşten çıkarılmayı bekliyordum. Şaşırmadım

Murat Kazanasmaz: İşten çıkarılmayı bekliyordum. Şaşırmadım
16 Ağustos 2019 - 17:55 borsagundem.com

Ayrılık sonrası açıklama yapan Murat Kazanasmaz "İşten çıkarılmayı bekliyordum. Şaşırmadım" dedi.

23 Haziran’da yapılan İBB Başkanlığı seçimleri öncesinde, İBB çalışanları adına 'Ekrem İmamoğlu karşıtı bildiriyi' okuyan, İBB Trafik Radyosu Koordinatörü olarak görev yapan Murat Kazanasmaz'ın görevine son verildi. Ayrılık sonrası açıklama yapan Murat Kazanasmaz "İşten çıkarılmayı bekliyordum. Şaşırmadım" dedi.

Bir grup İBB çalışanı, 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ‘yenileme’ seçimlerinden tam 2 hafta önce İBB binası önünde ‘Ekrem İmamoğlu karşıtı’ miting düzenlemiş, mitinginde konuşmayı trafik uzmanı İBB çalışanı Murat Kazanasmaz yapmıştı. Açıklamada “İstanbulumuz için yıllardır kaynakları etkin ve verimli kullanarak yapılan yüzlerce hizmet ve faaliyeti bir algı operasyonu ile ‘israf' kavramına sıkıştırma ‘insafsızlığı' gösterenleri kınıyoruz” denilerek açıkça Ekrem imamoğlu protesto edilmişti.

"İşten çıkarılmayı bekliyordum"

Kamuoyunda da tepkiye neden olan açıklamayı okuyan Murat Kazanasmaz’ın bugün işine son verildi. Konuyla ilgili Sözcü’ye açıklama yapan Kazanasmaz, “Olması gereken süreç işledi. İşten çıkarılmayı bekliyordum. Şaşırmadım. Ben hiçbir zaman siyasetin içinde olmadım ve bundan sonra da olmayı düşünmüyorum” dedi.

İBB'de İmamoğlu karşıtı bildiri okuyan Murat Kazanasmaz kovuldu

“Ben sadece bana verilen metni okudum”

12 Haziran 2019’daki ‘miting’ ile ilgili “Ben sadece o gün bana verilen metni okudum. Biz zaten Medya AŞ olarak belediyenin organizasyonlarında çağrılıp görev alırız. O gün de öyle oldu. Çağırdılar ve metni okumamı istediler.” diye konuştu.

“Siyasete bulaşmadım ve bundan sonra da bulaşmayacağım”

Kazanasmaz “İmamoğlu yönetimine kırgın mısınız?” sorusuna ise “Kırgınlıktan ziyade 23 yıldır verilen bir emek var ortada. O anlamda kimseye kırgın değilim. Bu kararı bekliyordum. Ben siyasete hiçbir zaman bulaşmadım. Bundan sonra da bulaşmayacağım.” yorumunda bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş 17 Ağustos 2019 17:04

    Sadece okudum demek seni kurtarmaz, o foto da kim varsa çıkarırım.

  • YUSUF MÜFTÜOĞLU16 Ağustos 2019 22:01

     :) CHP nin tek yapacağı bir iş var bu ülkeye o da bu işler .yanı boş işler.

  • dam16 Ağustos 2019 20:14

    simdide git metinoku,damdan atla deseler atlayacakmisin..

  • wenayi16 Ağustos 2019 19:26

    beter ol

  • Serkan16 Ağustos 2019 19:24

    Milyon dolarların aktığı ihalelerde yolsuzluk olmaz diyen partizandır menfaatcidir yalakadır!!!

  • Uyumsuz16 Ağustos 2019 20:47

    Aynen katılıyorum. Gerçek vatanseverlik ve millicilik ise Devletin ve Milletin çıkar ve menfaatlerini; tüm ideolojilerin, partilerin, kişilerin, grupların ve kimliklerin menfaatlerinin üstünde tutabilmektir. Lakin şu an öyle bir partizanlık, koltuk kapma yarışı var ki ülkede vay halimize. Üstelik tüm siyasi partiler için bu geçerli... Oysa önce vatan, önce millet ülküsü atalarımızdan bize miras kaldığını unuttuk.

  • Uyumsuz16 Ağustos 2019 19:22

    Sadece o bildiriyi okudugu için işten çıkarıldıysa haksızlık yapılmış adaletsizce davranılmış. O değilde hadi sen medya a.ş. de görevli olduğun için ordaydın o imam efendinin orda ne işi var merak ettim. Bildiriyi okunduktan sonra şükür namazı kıldırmak için mi orda bulunmuş acaba...

  • Uyumsuz 17 Ağustos 2019 13:19

    #abdullah öncelikle imamoglundan banane beynini kullanmayı unutmuş arkadaş öyle bir imam gömecekse de eksik kalsın. Orası ne cami ne mezarlık siyaset yapacaksa üstündeki cübbeyi çıkaracak. Dinimizi ve değerlerini hic kimse birilerinin menfaatine cikarlarina fayda saglamak icin bir arac gibi kullanamaz. Kimsenin haddi degil. Bir zamanlar aklını paraya makama mevkiye menfaate teslim edenler fetö denen yahudi ajanına muhterem hoca efendi diyorlarken ben ona din düşmanı din tuccari diyordum. İslam dinine en büyük kötülüğü bu zihniyetteki insanlar ile onların peşine takılanlar yaptı, yapıyor... sen git üç maymunu oynamaya devam et.

  • abdullah16 Ağustos 2019 21:38

    ölünce seni belediye gömecek ya o zaman imam nerde diye sorarsın mezarlıklar md. cenaze imamı gerçek imam yani imamoğlu değil.

  • RİZEli mulivbjk16 Ağustos 2019 18:54

    Haddini bilmeyen....git şimdi seni dolduran biyiklilara yalakalığa devam et...lay lala lala millet bahçelerinde otlamak senin en doğal hakkın...

  • arifhan18 Ağustos 2019 15:33

    Sende icinde bulunduğun karanlıkta yaşamaya devam et yarasa beyinli ne hüneri ne vizyonu olmayan bir adami sectiniz pisliğinizde bogulun kininizde geberin